Ambicijos

Ambicijos nuolat motyvuoja Ožiaragius siekti savo tikslų ir tarsi nematoma jėga stumia į priekį. Be to, jų noras būti sėkmingais įkvepia kitus. Dėl šios savybės Ožiaragiai yra nuostabūs tėvai.

Kantrumas

Šie zodiako ženklai turi angelišką kantrybę. Ožiaragiai yra pasirengę aukoti savo laiką. Žinoma, tik dėl garbingos priežasties. Jie žino, kaip vertinti laiką. Ožiaragio kantrybė taip pat įrodo jų atsidavimą.

Ožiaragiai visada siekia teigiamo rezultato. Todėl jiems patinka kontroliuoti situaciją. Jiems visada svarbu žinoti, kas ir kur vyksta. Jei jie imasi iniciatyvos, leiskite jiems veikti. Nepasigailėsite.

Sąžiningumas

Ožiaragiai yra sąžiningi. Visada sako tiesą ir reikalauja to iš kitų. Nepaisant to, jie ir mandagūs ir moka gerbti kitų žmonių jausmus. Todėl jie savo požiūriu visada stengiasi dalintis subtiliai, kad neįžeistų pašnekovo ir jo jausmų ar įsitikinimų.

Organizuotumas

Su Ožiaragiais lengva bendrauti ir susitarti. Jų argumentai yra paprasti ir aiškūs. Priimdami svarbų sprendimą, jie apsvarsto visas galimybes. Ožiaragiai yra organizuoti iš prigimties. Jie gali sukurti itin sėkmingą vakarėlio, verslo ar netgi gyvenimo planą.

Altruizmas

Ožiaragiai visada padės sunkioje situacijoje, net jei tai pakenktų ir jų pačių interesams. Šio ženklo atstovai yra šeimos žmonės, kurie visada palaiko savus ir dėl jų pasiruošę padaryti bet ką.