Net jei jūsų santykiuose viskas iki saldumo gražu, šie patarimai pravers tam, kad neišsektų fantazija, kaip nustebinti ir kartais pamaloninti savo mylimąjį.

 Tegul savaitgalio rytas prasideda netikėtai  nuoga jam į lovą atnešk pusryčius ir kavą. Viena problemytė  maistas gali ir atšalti, kol jis pasidžiaugs tavimi...

 Nusipirk seksualių vilioklės apatinių (kelnaičių su juostele, korsetų, išskirtinių komplektų) ir taip vyrą pasitik vakare, kai jis grįš iš darbo.

 Parodyk jam, kokia seksuali ir gundanti jautiesi, kai jis tave liečia. Sakyk jam, kurios vietos pačios jautriausios, jo ranką vedžiok savo kūnu.

 Jums vakarieniaujant restorane arba kitoje viešoje vietoje pašnibždėk kažką labai nešvankaus, pavyzdžiui, kad esi be kelnaičių. Pamatysi  jis pamirš maistą ir lėks į namus.

 Palepink savo vyrą aromatingu masažu, leisk kiekvienam jo kūno raumenukui atsipalaiduoti. Ir pati įsitrink aliejumi, gundančiai liesk jautriausias savo vieteles  spenelius, tarpukojį...

 Vidurį nakties savo brangiausiąjį nustebink aistringomis glamonėmis arba kažkuo itin išdykusiu, pavyzdžiui, oraliniu seksu.

– Glamonėms ir suartėjimui surask neįprastą vietą: pajūrį, balkoną, gėlių pievą. Tavo antroji pusė bus priblokšta dėl tokios fantazijos.

 Pasiūlyk kartu pasižiūrėti pornografinį filmą, kuris jus abu įkaitins ir nuteiks aistringam seksui.

 Nebijok tyrinėti jo kūną, liežuviu liesk visas vietas, švelniai masažuok penį, jį bučiuok. Vyrams patinka stebėti, kai moteris mėgaujasi jo kūnu.

Nuotr. Shutterstock

– Vyras sprogs iš susijaudinimo, jei pademonstruosi, kaip pati masturbuojiesi. 

 Pasikviesk jį į vonią, visą išmuiluok ir nuprausk, sugundyk jį išdaigomis duše.

– Gundančiai, lėtai ir paslaptingai nusirenk, kai jis matys. Tegul kiekvienas tavo judesys ir kūno virptelėjimas signalizuoja  tu esi pasiruošusi meilės aktui. Kitas variantas  tegul jis tave nurengia. Pareikalauk, kad kelnaites numautų su dantimis. Pamatysi, kaip jį tai užves.

 Paprašyk, kad jis tau papasakotų savo erotines fantazijas ir troškimus. Būk švelni ir atidi jo norams, neįžeisk bei nepažemink. 

 Jei žinai, kad jis darbe yra vienas (pavyzdžiui, dirba viršvalandžius), atvažiuok visiškai nuogutėlė. Tegul seksas ant jo rašomojo stalo ilgai primena, kokią aistringą moterį jis turi šalia.

 Vyrui vairuojant automobilį lyg netyčia rankomis nuslysk prie jo pasididžiavimo, gundančiais judesiais jį liesk, pamažu atsek kelnes... Gali būti tikra  vyras netrukus sustos kažkur pakelėje ir jūs pasimėgausite ekstremaliu seksu automobilyje.