AVINAS

Šis Zodiako ženklas labai persistengia bandydamas sukurti rausvą romantikos tobulybę, tai jo partnerį gali išvesti iš kantrybės. Tai pat Avinai visada nori būti dėmesio centre ir dominuoti net intymiuose santykiuose. Dar viena bėda  paprastai jų visai negriaužia sąžinė dėl nesantuokinių ryšių.

JAUTIS

Jaučiai aktyviai ieško meilužių, iš kurių galėtų gauti kažkokios naudos, dažnai tai juos nuveda į labai nelaimingus santykius. Jie dievina, kai jais žavimasi, nuolat rodomas dėmesys, žarstomos pagyros... Tai kitus žmones anksčiau ar vėliau pradeda varginti.

DVYNIAI

Dvyniai yra labai šaltakraujiškas Zodiako ženklas. Tai gyvi klaustukai, iš kurių niekada negali žinoti, ko tikėtis. Nors jie yra ištikimi ir atsidavę savo partneriui, tačiau, kai pasiryžta nutraukti santykius, jie tai padaro akimirksniu ir be jokių sentimentų. 

VĖŽYS

Vėžį galima pavadinti neseksualiausių bruožų kolekcionieriumi. Jis labai daug reikalauja iš savo partnerio, verčia jį gyventi pagal tam tikrus kanonus ir taisykles. Taip pat tai puikūs apgavikai ir manipuliatoriai. Sakoma, kad ir lovoje jie dažnai būna labai šalti bei susikaustę, kas partneriams ilgainiui pabosta. 

LIŪTAS

Šio Zodiako ženklo atstovai partnerius vargina savo reikalavimais ir tobulybės siekimu. Jie antrąją pusę renkasi labai ilgai ir kruopščiai, todėl vis įsivelia į meilės romanus. Taip pat  jie labai mėgsta prabangą ir pinigus, tad net ir meilėje ieško šių savybių. 

MERGELĖ

Mergelės tiesiog nemato reikalo skirti daug pastangų meilei ir jos puoselėjimui. Tam tikra prasme  tai visiški tinginiai, kuriems romantika  svetima planeta. Kitus atstumia ir tai, kad Mergelės yra gana šaltos lovoje. Jos nori, kad visą iniciatyvą prisiimtų antroji pusė. 

SVARSTYKLĖS

Šio Zodiako ženklo atstovai yra genialūs manipuliatoriai. Taip pat  labai dideli egoistai, net meilės srityje siekiantys sau naudos. Su Svarstyklėmis ypač sudėtinga santuokiniuose ryšiuose. Tačiau lovos reikaluose Svarstyklės yra labai dėmesingos ir aistringos, jų energija bei veržlumas ramesnius žmones gali net atstumti. 

SKORPIONAS

Skorpionas  vienas iš oportunistiškiausių ženklų. Tai naudos ir karjeros visais įmanomais būdais siekiantis Zodiako ženklas, kuris ramia sąžine gali pasinerti į darbinius romanus, nesantuokinius ryšius ir išardyti šeimas. Taip pat Skorpionai santykiuose labiau vertina seksą, o ne emocinius ryšius. 

ŠAULYS

Tai agresyvūs ir dėmesio bet kokiu būdu siekiantys Zodiako ženklai. Jei jums atrodo, kad Šauliai naivūs ir lengvai paveikiami, smarkiai klystate. Tai puikūs strategai, iš santykių siekiantys maksimalios naudos. Tenka pripažinti, kad Šauliai dažnai nuklysta į nesantuokinius ryšius. 

OŽIARAGIS

Garbėtroškos Ožiaragiai šalia savęs nori matyti visuomenėje žinomą žmogų arba tokį, dėl kurio išvaizdos galėtų aplinkiniams sukelti pavydą. Kitus erzina ir jų įkyrumas bei bandymas bet kokiomis priemonės pasiekti savo tikslą. Jie tiesiog nepriima neigiamo atsakymo. 

VANDENIS

Tai nelabai išmoningi ir gana aplaidūs meilės santykiuose žmonės. Jie niekada nekovoja ir nesistengia dėl antrosios pusės, viskam leidžia tekėti savo vaga... Sakoma, kad nuoširdumas Vandenius ir pražudo. Jie ne laiku ir ne vietoje pasako tokius dalykus, kurie atstumia priešingos lyties atstovus. 

ŽUVYS

Didžiausia šio Zodiako ženklo bėda  jie labai retai jaučiasi laimingi, ir net turėdami mylimą žmogų vis dvejoja, ar tai tas vienintelis. Dažnai jie apgaudinėja ir kitus, ir patys save. Taip pat Žuvys savo mylimuosius verčia nuolat jaustis kaltais, apipila juos priekaištais dėl menko dėmesio ir romantikos stokos. Siekdamos savo tikslų, jos gali manipuliuoti bet ir seksualiniais ryšiais.