Yra dalykų, apie kuriuos jūs nė nenutuokėte, o jie vyksta tiesiai jūsų panosėje. Atlikusi kelių Holivude itin gerbiamų grožio meistrų ir meistrių interviu analizę iškapsčiau keletą triukų, kuriuos žvaigždės verčiau pasilaikytų sau.

Baltas pieštukas

Šį triuką dažnai naudoja modeliai. Baltas pieštukas atveria akis ir jas vizualiai padidina bei pavargusiam žvilgsniui suteikia gaivumo. Ką daryti? Pabrėžkite juo vidinę apatinio voko pusę, akies apačią, paprasčiau tariant  tą rožinę „odos juostelę virš blakstienų. Tik nepersistenkite, nes atrodysite kaip zombis.

Atlasinės pagalvės

Medvilniniai pagalvių užvalkalai sendina! Jau rašėme apie miegojimo pozas, kurios kenkia grožiui. Tad jeigu nesate pratusi miegoti ant nugaros, investuokite į atlasinius arba šilkinius pagalvių užvalkalus, kitaip ilgainiui ryte veide įsispaudusios raukšlelės taps tikromis raukšlėmis. Atlasas ir šilkas „nesulanksto veido, be to, jie palaiko ir plaukų grožį (juk visos ponios anksčiau guldavosi į lovą su šilkinėmis skarelėmis).

Spanguolių sultys

Raudonplaukės Holivudo gražuolės savo plaukų spalvą ir blizgesį išsaugo laikas nuo laiko juos perskalaudamos būtent šių uogų sultimis.

Pipirmėtės ekstraktas

Gal kolageno injekciją? Ne, dėkui, apsieisime. Sklinda gandai, kad kai kurios dainininkės savo lūpas putlina jas patepdamos pipirmėčių ekstraktu. Tai natūralus „pūtėjas, mat skatina kraujotaką ir natūralų raudonį. Nekantrauju išbandyti šį triuką!

Braškės  dantų balinimui

Ar kada nors susimąstėte, kodėl dauguma žvaigždžių turi nepriekaištingas šypsenas? Nemaža dalis gerai žinomų aktorių juos balina braškių ir sodos mišiniu (pastaroji, kaip jau tikriausiai žinojote, yra natūrali dantų balinimo priemonė). Taigi, sutrinkite braškes ir sodą taip, kad gautųsi tiršta masė ir ja kelis kartus per savaitę valykite dantis. Ne itin malonus procesas, bet įsivaizduokite, jog ant dantų tepate „kaukę  efektas garantuotas.

Purškiklis veidui

Dar vienas triukų, kuriuo naudojasi aštuntajame dešimtmetyje išgarsėjęs supermodelis (šaltiniai neišduoda, bet tai gali būti tiek Claudia Shiffer, tiek Linda Evangelista ar Cindy Crawford...) su savimi visada turi purkštuką, kuriame perpus sumaišytas vanduo ir pienas! Šiuo mišiniu ji kas kelias valandas apsipurškia veidą taip jį drėkindama ir palaikydama odos švytėjimą.

Citrinos sultys

Jas žvaigždės naudoja kaip natūralų valiklį ir veido toniką. Citrinoje esančios rūgštys ne tik balina veido odą, sutraukia poras, bet ir veikia kaip natūralus eksfoliatorius. Paprasčiausiai į sultis pamirkykite vatos gabalėlį ir nuvalykite juo veidą.

Alyvuogių aliejus

Tai viena didžiausių grožio meistrų paslapčių. Alyvuogių aliejų, kuriame knibždėte knibžda antioksidantų A ir E, yra nepakeičiamas nuvalant vandeniui atsparų tušą. Jis neužkemša porų bei padeda atsikratyti pajuodusių paakių (dažna jų priežastis  išsausėjusi oda bei valant makiažą „ištampyta oda).