... Oro ženklai visą savaitę jaus emocinę įtampą, o Žemės ženklų atstovai ras ramybę tik mylimo asmens draugijoje, prognozuoja astrologai.

AVINAS

Darbas. Kadangi jums rūpi savijauta, stenkitės vengti įtampos, atmeskite prašymus, kurie jus užklups iš įvairių pusių. Kuo mažiau dirbsite, tuo jums bus geriau.

Pinigai. Negalvokite nuolat apie finansus, nors jų iš tiesų nebus daug, tačiau išsiversite ir su turimais. Savaitės pabaigoje atsistatysite dvasiškai, sugrįš energija.

Meilė. Emocijų svyravimai neigiamai veiks santykius. Pasistenkite kontroliuoti savo ūmų būdą, veiksmus. Tokiu nestabiliu laikotarpiu nepriimkite rimtų sprendimų, susijusių su partneriu.

Vienišėms. Ne pats geriausias laikas pažintims. Geriau laiką leiskite su artimaisiais.

JAUTIS

Darbas. Jūs pasinėrėte į namų problemas, o jos niekada nesibaigia. Jūs kuopsite namus, stengsitės pradžiuginti savo mylimąjį patiekalais, dovanomis. Tačiau nors tai darote mielai, vis dėlto savaitės pabaigoje jausitės pavargusi.

Pinigai. Nors finansai nedžiugina, tačiau stenkitės poilsio dienas praleisti gamtoje, ištrūkti į užmiestį. Neverta susitikti su giminaičiais, jie gali jus erzinti. Išmokite pakovoti už savo interesus!

Meilė. Viskas, ką pradėjote, eisis kaip iš pypkės, todėl išnaudokite tai santykiuose su mylimuoju. Visi bendri reikalai bus vainikuoti sėkme.

Vienišėms. Būtinai spindėkite – jums pavyks atkreipti vyrų dėmesį subtiliu būdu. Jūsų žavesiui niekas negalės atsispirti!

DVYNIAI

Darbas. Labai permainingos nuotaikos, kurių visiškai nesugebėsite kontroliuoti! Nubraukite šalin visus nesusipratimus, stenkitės gyventi šia diena, negalvoti apie praeitį ir nesvajoti apie ateitį.

Pinigai. Mokykitės planuoti biudžetą, nes taip lengvai pinigus išleidžiate, kaip ir uždirbate. 

Meilė. Apsidairykite – jūsų laukia naujos pažintys. Verta rimtai pagalvoti apie įkyrėjusį partnerį. Sėkmingiausias šiuo požiūriu bus penktadienis, todėl ruoškitės vakarėliui! Šia savaitę venkite bendrauti su draugėmis – jos gali jausti jums pavydą. Neverta dalintis asmeninio gyvenimo detalėmis.

Šią savaitę pagaliau pavyks nusimesti naštą problemų, kurios jus ilgokai slėgė santykiuose su partneriu. Tai labai geras atspirties taškas jūsų bendrai ateičiai. Jūsų bei mylimojo laukia daug žavių akimirkų.

Vienišėms. Turėtumėte suvokti, ko tikitės iš santykių su priešingos lyties asmenimis. Tada jums paaiškės, į kokias pažintis verta susitelkti.

VĖŽYS

Darbas. Daug ką susiplanuojate, tačiau viskas vyksta visai kitaip. Sėkmė šiuo metu ne jūsų pusėje, likimas taip pat nėra dosnus. 

Pinigai. Jei planavote kelionę, ji gali neįvykti dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių. Tačiau materialiai esate nepriklausoma, ir tai pakelia jums nuotaiką. Jums beliks tik galvoti, kaip paskirstyti uždirbtus pinigus.

Meilė. Galite pajusti šaltuką – vis iškyla barnių, nesusipratimų su mylimu žmogumi. Jus stebins partnerio pasikeitimas, tačiau priežasčių ieškokite ir savyje. Šią savaitę daugiau dėmesio skirkite savo asmeniniams poreikiams ir pomėgiams. Pastaruoju metu per daug laiko skyrėte santykiams su partneriu ir pamiršote apie savo tikslus bei prioritetus. Pasistenkite išmokti derinti asmeninį gyvenimą ir savęs tobulinimą.

Vienišėms. Ne itin palanki savaitė naujoms pažintims, pasistenkite užsiimti kažkuo naudingu jūsų karjerai. Pažintys lai lieka improvizacijai.

LIŪTAS

Darbas. Jūs esate linkusi skubinti įvykius, nemokate laukti. Kai jums kas nors nepavyksta, viskas atsispindi nuotaikoje, puolate į paniką. Gali būti, kad užstrigo projekto, su kuriuo ilgai dirbote, vystymasis.

Pinigai. Kuo labiau jų trokštate, tuo intensyviau jie nuo jūsų bėga. Mokėkite būti ne tokia egoistiška, linkėkite pinigų kitiems, tuomet gal ir jums ims sektis. Jūs norite kažkokių permainų, tačiau pati nežinote, nuo ko pradėti.

Meilė. Teigiamų emocijų gausite iš asmeninių santykių. Artimas žmogus nuolatos šalia, todėl atsidėkokite jam už tai vakariene ar dovanėle. Jūsų bendros pastangos išsaugoti santykius duos vaisių. Jausitės įveikę barjerą, todėl būtinai atšvęskite.

Vienišėms. Jūsų sėkmė gali padėti jums užmegzti pažintį – nepraleiskite galimybės!

MERGELĖ

Darbas. Sėkmingai įveiksite visus sunkumus, kurių tik iškils šią savaitę. Jūs net nekreipiate į juos dėmesio! Būsite nusiteikusi optimistiškai, o tam greičiausiai yra priežasčių.

Pinigai. Neužsiimkite namų reikalais, kurie jus gali persekioti visą savaitę - būtent jie jus labiausiai ir nervina. O štai pirkiniai gali pakelti nuotaiką – tam bus ypač palankus šeštadienis. Pinigų atsiras!

Meilė. Jūs iš tiesų kažkuo susižavėjusi, galite sulaukti ir atsakomosios reakcijos. Šią savaitę jūsų gyvenime vyraus jausmai ir emocijos; pasistenkite, kad jos būtų teigiamos. Jūsų partneris irgi prie to prisidės, džiugins jus visą savaitę.

Vienišėms. Emocijų poveikyje galite prisipažinti senam pažįstamui apie savo rimtus ketinimus jo atžvilgiu. Tačiau jei savo jausmais abejojate, geriau nuo tokių pareiškimų susilaikyti.

SVARSTYKLĖS

Darbas. Nekenčiate, kai jus kas nors kaltina, o būtent tai jums ir klius šią savaitę. Jums neužtenka kantrybės, susilaikymo, jus suirzusi, galite atsakyti agresija. Beje, nemažai to veiksmo persikels į namus, atmosfera bus įkaitusi iki begalybės. Todėl stengsitės darbe būti ilgiau, o namuose mažiau. Kai kurios iš jūsų netgi gali susikrauti daiktus ir išvykti pas draugę ar tėvus.

Pinigai. Pati sunkiausia diena – ketvirtadienis, kurį jums teks kažkaip išgyventi. Būtina pasirūpinti savijauta, nuimti įtampą. Baseinas tam padės – negailėkite pinigų.

Meilė. Energija liesis per kraštus, todėl pats laikas griebtis bendros veiklos su partneriu. Pasistenkite jį užkrėsti aktyvumu ir teigiama energija. Tai supaprastins santykius, pašalins nesklandumus.

Vienišėms. Jei esate pasiruošusi naujiems santykiams, ši savaitė labai tiks įvairioms pradžioms visose sferose!

SKORPIONAS

Darbas. Skirtingai nei kitų Zodiako ženklų atstovams, jums ši savaitė bus gana rami. Jums širdyje – šventė, taigi tuo norite užkrėsti ir aplinkinius.

Pinigai. Darbe reikalai klostosi gerai, galite nustebinti savo vyresnybę, taigi tikėkitės algos padidinimo. Jei jaučiate, kad esate prasta šeimininkė, tai šią savaitę daug laiko praleisite parduotuvėse, pirkdama produktus, o paskui gamindama kažką neįprasto. Esate kupina meilės ir kantrybės, skleidžiate optimizmą.

Meilė. Esate rami ir nusiteikusi pokalbiui. Tai padės spręsti smulkias buities problemas, kurių susikaupė santykiuose su mylimuoju. Pasistenkite būti itin subtili, diplomatiška, išlaikykite savigarbą ir ramybę. Sekmadienį sulauksite kažkokios žinios, tačiau ji didelių rūpesčių nesukels.

Vienišėms. Jūsų harmoninga nuotaika padės jums bendrauti su naujais žmonėmis. Tačiau greičiausiai teks duoti laisvę emocijoms, kad ta pažintis vystytųsi.

ŠAULYS

Darbas. Išryškės egoizmas, kuris ne itin jums būdingas. Galvosite tik apie save, savo interesus, jūsų nejaudins aplinkinių problemos. Galite išprovokuoti kitų nepasitenkinimą jumis, turėkite tai galvoje. Jūs lengvai persijungsite iš vienos temos į kitą, suspėsite užbaigti svarbų projektą ar padarysite didelį atradimą, tačiau savaitgalį skirkite tėvams.

Pinigai. Dvasiškai ir fiziškai būsite įsitempusi. Ne itin džiugins finansai, bet numokite ranka į juos ir vis tiek eikite su partneriu pasilinksminti, atsipūsti.
Meilė. Labiau rūpinkitės artimu žmogumi arba bent jau nereikalaukite iš jo neįmanomo. Neišsikraukite ant mylimojo. Geriau drauge nueikite pasportuoti ar panaktinėti į klubą. Jums būtina išsivaduoti iš rutinos.
Vienišėms. Jums kaip oras reikalingi nauji žmonės, todėl nepraleiskite nė vienos galimybės susipažinti. Gali būti, jog kažkuri draugystė bus naudinga.

OŽIARAGIS

Darbas. Jūsų laukia svarbios permainos, tačiau kažin ar pasirodys tokios trokštamos. Jei pasiūlys naują darbą, jūs susvyruosite, nes viskas pasirodys įtartina! Geriau pasiklausinėkite, kuo daugiau sužinokite apie darbovietę – tai padės priimti teisingą sprendimą.

Pinigai. Materialinės problemos – silpnoji jūsų vieta. Įkyrios mintys apie pinigus neduos jums ramybės. Tačiau taip nieko gudraus ir nesugalvosite, kaip išvengti seniai besitęsiančių materialinių sunkumų.

Meilė. Galite iš naujo pažvelgti į asmeninį gyvenimą. Atrasite kai kurių trūkumų, su kuriais nenorėsite taikstytis. O štai pokalbiai su mylimu žmogumi atneš teigiamų pokyčių. Net jei susiginčysite, tai greitai viską išspręsite.

Vienišėms. Pažintys nebus tokios sklandžios, kaip norite, todėl pasistenkite daugiau laiko praleisti įprastoje jums aplinkoje.

VANDENIS

Darbas. Turite nuostabių planų, kuriuos privalote pradėti įgyvendinti šią savaitę. Norite atsisakyti kvailų įpročių, pradėti sportuoti, pasirūpinti išvaizda. Pasiryžusi stipriai pasikeisti!

Pinigai. Jei planavote išvyką, kelionę, tai sudarykite maršrutą, nusipirkite bilietus, susiraskite pakeleivių. Nesigailėsite.

Meilė. Su dabartiniu partneriu jausite ramybę ir harmoniją. Leiskite drauge laiką, skirkite kiek įmanoma daugiau dėmesio vienas kitam, užsiimkite tuo, kas jus vienija. 

Vienišėms. Galite įsimylėti, nes jaučiate romantiškų jausmų antplūdį. Užsimezgęs romanas netruks ilgai, tačiau padovanos daug svaigių akimirkų. Svarbiausia būkite atvira, gal tai net padės pavergti jį ilgam.

ŽUVYS

Darbas. Jūs gudri ir toliaregė, nieko nedarote šiaip sau, jei nesate įsitikinusi rezultato efektyvumu. Visą savaitę tarsi lauksite tinkamo momento, o kai jis ateis, tikrai nesutriksite.Sėkmė tikrai bus garantuota, tik jums pačiai reikės ja patikėti.

Pinigai. Pirkinius geriau atidėti – jie arba bus nevykę, arba itin brangiai kainuos.

Meilė. Romantiška nuotaika paskatins jus paskirti jam pasimatymą, nes pajusite, kad partneris šiek tiek nuo jūsų nutolo ir jumis nebesidomi. Tik nedarykite skubotų išvadų -– gal tas šaltukas nesusijęs su jumis. Pasistenkite išklausyti, palaikyti mylimąjį.

Vienišėms. Naujos pažintys greičiausiai bus sėkmingos. Tačiau geriausia įsižiūrėkite į gerbėjus – galbūt kažkuriam bergždžiai eikvojate laiką.