Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Tad nepaisant to, kaip mylite savo partnerį, yra kai kurie dalykai, kurių turėtumėte saugotis, nes jie gali nutikti bet kuriai iš mūsų. Štai kokių dalykų neturėtumėte toleruoti savo santykiuose:

1. Smurtas

Iš visų dalykų, kurių neturėtumėte toleruoti santykiuose, šis privalo būti numeris vienas. Smurtas niekada nėra pateisinamas. Jei vyras smurtauja prieš jus, skirkitės. Nesuteikite jam antros galimybės ir neteisinkite jo. Ir priminkite sau, kad moters smurtas prieš vyrą taip pat yra nepriimtinas.

2. Neištikimybė

Yra žmonių, kurie renkasi atleisti partneriui, kuris buvo jiems neištikimas, tačiau aš niekada nebūsiu viena iš jų. Jei partneris gali būti jums neištikimas kartą, kaip kada nors galėsite patikėti tuo, kad jis to nepadarys dar kartą? Jei jis jus tikrai myli ir yra vertas jūsų meilės, jis niekada net nepagalvotų apie neištikimybę.

3. Žodinė agresija

Dažnai manoma, kad žodinė agresija nėra tokia rimta, kaip fizinis smurtas, tačiau ji turi būti įtraukta į dalykų, kurių neturėtumėte toleruoti santykiuose, sąrašą. Rėkimas, keiksmai ar jūsų menkinimas yra sunerimti verčiantis ženklas. Netoleruokite tokio jo elgesio, nes iš esmės tai yra bauginimas.

4. Flirtavimas

Vaikinai žiūri į gražias merginas, tai faktas. Ir būkime sąžiningos, merginos taip pat pastebi vaikinus! Tikrai nieko blogo, jei žavitės kuo nors, jei tai tuo ir baigiasi. Tačiau flirtavimas nėra priimtinas, jei jūsų santykiai rimti. Tad jei jūsų partneris tai daro, paaiškinkite jam, kad tai turi baigtis.

5. Nelygybė

Kiekvienas asmuo turi įnešti savo indėlį į santykius. Vienas partneris gali labiau rūpintis vaikais, kai kitas dirba visą darbo dieną. Galbūt vienas gamina, o kitas rūpinasi namų tvarkymu. Jums reikėtų susirūpinti, jei jūs darote visiškai viską arba daugumą dalykų. Nesusidėkite su tingiu partneriu, kuris nedirba ir nieko nedaro namuose.

6. Atitolina jus nuo šeimos

Kitas nepriimtinas dalykas santykiuose – kai jūsų partneris bando atskirti jus nuo jūsų šeimos ir draugų. Tai galima padaryti taip subtiliai, kad jūs net nepastebėsite, jog tai vyksta, ir prieš tai kai jūs suprasite, kad esate visiškai izoliuota. Tai akivaizdus manipuliuojančio asmens požymis – pasitraukite.

7. Melavimas 

Melavimas neturėtų būti toleruojamas santykiuose. Žinoma, aš nekalbu apie nedidelį baltą melą, pavyzdžiui, „taip, su šia suknele tu atrodai nuostabiai“. Aš kalbu apie tokius dalykus, kai jis meluoja kur buvo arba pasakoja netiesą apie savo praeitį. Vyru, kuris meluoja, negalima pasitikėti.

8. Nepriima jūsų vaikų

Jei turite vaikų iš ankstesnių santykių ir sutinkate vaikiną, kuriam juos sunku priimti, tegul geriau greitai to mokosi! Jei ne, atsikratykite jo. Jūsų vaikai visada turi būti pirmoje vietoje, tad bet koks vyras, kuris yra nepasiruošęs jų priimti kaip jūsų dalies, nenusipelno būti jūsų gyvenime.

Yra begalė dalykų, kurių nereikia toleruoti santykiuose, nes mes visi nusipelnome, kad su mumis gerai elgtųsi. Tad visada būkite aukštai iškėlusi galvą, nepriklausomai nuo to, kaip mylite kitą žmogų, ir nesitaikstykite su blogu elgesiu. Kokie, jūsų nuomone, yra labiausiai nepriimtini dalykai santykiuose ir ar galėtumėte toleruoti dalykus, su kuriais kiti žmonės nesitaikstytų?