Vaškinė išlieja

Reikės: dviejų aukštų žvakių (viena balta, o kita – jūsų mėgiamos spalvos), dviejų žvakidžių, rožinės staltiesės (jei neturite, išsiversite ir su audinio gabalu), gabalėlio raudonos kreidos, aliuminio folijos (kurią naudojate kepinimas), smeigtuko.

Procesas. Ritualą reikia pradėti, kai mėnuo priešpilnis, ir baigti per pilnatį. Pasirinktą dieną stalą užtieskite rožine staltiese. Raudona kreida nupieškite širdį ir jos centre pastatykite dvi žvakides su žvakėmis.

Uždekite žvakes ir iškvieskite meilės deivę Afroditę tokiu užkalbėjimu:

„Didingoji Afrodite, aš kviečiu tavo jėgą, man reikia tavo pagalbos. Prašau įžiebti ir išsaugoti meilės ugnį mūsų širdyse. Tegu mūsų meilė mums atneša laimę“.

Žvakes uždekite kasdien kelioms minutėms ir galvokite apie tai, kaip stiprėja jūsų meilė. Kai stos priešpilnis, ant folijos lakšto užlašinkite abiejų žvakių vaško taip, kad jie susimaišytų. Ant vaško smeigtuku išrašykite savo ir mylimojo vardus, apveskite juos širdele.

Kai vaškas visiškai sustings, atsargiai nuimkite jį nuo folijos ir paslėpkite tą išlieją kokioje nors lengvai neprieinamoje namų vietoje – kaip talismaną, saugojantį jūsų sąjungą.

Daiktų lipdukas

Reikės: žvakės ir dviejų daiktų - jūsų ir mylimojo daikto, kurį jis nešiojasi su savimi (visai ne tas, apie kurį pagalvojote). Žodžiu, nedidelių daikčiukų – sagos, kaklaraiščio smeigtuko ar nosinaitės.

Procesas. Saulei tekant ant lėkštės padėkite bet kokį savo daiktą, o šalia – nušvilptą iš mylimojo. Uždekite žvakę ir užlašinkite ant tų daiktų vaško, kalbėdamos:

„Tegul vaškas sutvirtina mane ir (mylimojo vardas) stiprių stipriausiai“.

Tą daiktų lipduką reikia nešiotis su savimi – talismanas trauks tuos žmones vieną prie kito. Ritualas veikia greitai – įsitikinsite, kai mylimasis jumyse įžvelgs nuostabų pašnekovą, sugrįš romantiški jausmai.

Tai veikia ne tik meilės, bet ir verslo santykiuose, draugystėje su tos pačios lyties asmeniu.