Priekiu, nugara, šonu ar stovint – savo lytinį gyvenimą galite paįvairinti iš visų pusių.

Klasikinė „Kamasutra" siūlo gausybę sekso pozų, tačiau daugelis jų yra sudėtingesnės nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.
Gimnastika lovoje niekas nenori užsiimti, todėl atrinkome sekso pozas, kurios nėra sudėtingos, bet garantuoja stipriausius pojūčius. Ypač dailiajai lyčiai.

Taigi pradedame...Šią pozą galima pavadinti pagerintu misionieriumi. Moteris atsigula ant nugaros ir kilsteli klubus. Vyras atsiklaupia priešais. Moteris koją sulenkia ir atremia į partnerio krūtinę. Tokia poza leidžia vyrui giliau įsiskverbti ir suteikti mylimajai maksimalų malonumą.

Tinginių poza, puikiai tinka rytiniam seksui, kai dar nesate žvalūs ir energingi. Abu atsigulate ant šono, vyras moteriai guli už nugaros. Moters kojos akto metu turi būti suglaustos, juda ir tempą
reguliuoja vyras, o moteris tik gaudo savo didįjį O.

Ši poza ideali visiems įsimylėjėliams, kurie negali vienas nuo kito atsitraukti. Jos metu jūs būnate taip arti vienas kito, kad didesnio intymumo turbūt neįmanoma sukurti. Vienas priešais kitą atsisėdate ant grindų, o moteris savo kojomis apsijuosia jo liemenį. Vyro kojos aplink moters klubus. Ši poza skirta lėtam, lėtam ir jaudinančiam seksui...

Miegančios gražuolės poza, toli gražu nereiškia, kad moteris turi miegoti. Ji turi atsigulti ant pilvo, po klubais pasikišti pagalvėlę. Vyras įsiskverbia iš galo. Vėlgi ritmą ir intensyvumą reguliuoja vyras, tačiau klubais gali judėti ir moteris. Tai tikrai nuostabi poza, kuri neatima daug jėgų, bet yra labai maloni...

Atsistojus mylėtis nėra jau taip paprasta kaip gali atrodyti žiūrint erotinių filmų scenas. Tačiau ši poza leidžia vyrui giliai įsikverbti, o kitas gėris – tai ideali poza greitukui, kai nėra kur atsigulti. Moteris turi atsiremti į sieną, pakelti vieną koją, kurią prilaiko partneris.

Vyras patogiai atsisėda, bet nugara turi būti atlošta atgal. Moteris atsisėda ant vyro, jos nugara atremta į jo rankas. Siūbuodama, lyg lopšyje ir jausdama tvirtas vyro rankas, jausiesi neapsakomai. O partneris galės iki soties ganyti akis į tavo nuogą kūną. Laimite abu.

Šuniuko poza nėra visoms priimtina, bet ją turėtų išbandyti visos, norinčios, kad jų vyrai galų gale rastų mistinį G tašką. Moteris atsiklaupia, rankomis atsiremia į grindis. Partneris iš nugaros įsiskverbia ir palengva juda. Ši poza leidžia ritmą reguliuoti abiems partneriams, tačiau kur skubėti?

Shutterstock, Fotor nuotr.