Ir nesvarbu, kad jūs jauna, graži, patyrusi, protinga ir ryžtinga. Niekas neapsaugotas nuo vyro (beje, ir nuo moters) neištikimybės. Štai dešimt labiausiai paplitusių požymių, pagal kuriuos galima susekti net ir atsargiausią asmenį.

Dažni užsilaikymai darbe

...kurie tapo norma. Jis aiškinasi arba neplanuotais susirinkimais, arba skubiomis ataskaitomis. Arba jį nori paaukštinti pareigose ir todėl jis turi daug dirbti, kad gautų paaukštinimą (tik kažkodėl žadėtųjų pareigų vis negauna). Atsikalbinėjimų daug ir jie visi migloti. Skambinti į darbą, kai jis užsilaiko, negalima, juk jis užsiėmęs „svarbių“ problemų sprendimu. Todėl nesistebėkite, jei jo mobilusis išvis bus išjungtas.

Skiria daug dėmesio savo išvaizdai

Staiga jis užsimanė atnaujinti garderobą, o kaklaraiščio pasirinkimas prie kostiumo tapo tikru ritualu. Ruošdamasis į darbą, jis ilgai staiposi prieš veidrodį, sumušdamas net jūsų nuosavus rekordus. Kiekvienas rytas prasideda nuo dušo ir kruopštaus skutimosi, ko anksčiau nebūdavo (arba būdavo retai, per šventes).

Įsigijo naujus kvepalus

Jis pradėjo naudoti brangius kvepalus, be to, jo pasirinkimas kardinaliai pasikeitė. Dabar jo kvepalai nė iš tolo neprimena tų, kuriuos mėgote.

Pasirodė „naujų draugų“

Staiga atsirado draugų, apie kuriuos jūs anksčiau nieko nežinojote. Paskambino bendraklasis, su kuriuo nesimatė nuo pat išleistuvių. Arba vienai dienai į miestą užlėkė vaikystės draugas - kaipgi praleisi tokį susitikimą! Arba verslo partneris tapo draugeliu, ir jiems būtina susitikti neformalioje aplinkoje ir aptarti tolesnį bendradarbiavimą. Jis gali netgi dingti porai dienų, aiškindamas tai netikėta komandiruote.

Jis nesiskiria su telefonu

Mobilusis dabar nesivolioja kur papuolė. Jis jo neišleidžia iš rankų. Labai padaugėjo SMS skaičius, beje, visi - „iš darbo“. Net jei keturios ryto - vis tiek iš darbo, ir taškas. Telefoniniai pokalbiai dabar visuomet vyksta laiptinėje, rūkant, arba vonios kambaryje atsukus čiaupą vandens visu pajėgumu. Į jūsų klausimą, kas gi jam trukdo pakalbėti sėdint patogiai svetainėje, atsako: „Kaip jie man visi atsibodo! Net namie neleidžia pailsėti nuo darbo, kažkodėl visuomet skambina pačiu netinkamiausiu momentu“. Jaučiate logiką? Čia ir esmė.

Jo paštas jums neprieinamas

Jei anksčiau galėdavote pašnairuoti į jo laiškus iš už jo peties, tai dabar toks nekaltas smalsumas vadinamas „nosies kaišiojimu ne į savo reikalus“. Rašyti laiškus jis nori tuomet, kai jūs kitame kambaryje ar virtuvėje. O jei jūs staiga prieinate, jis krūpteli ir skubiai uždaro paštą, burbėdamas kažką apie dalykinius projektus, kurie yra slapta firmos informacija ir apie kuriuos jis negali niekam pasakoti, net jums.

Jis jūsų nepastebi

Jo požiūris į jus labai pasikeitė. Jis nebepastebi jūsų naujos šukuosenos ar suknelės. Į prašymą įvertinti jis, net nežvelgdamas į jūsų pusę, sako: „Tu visuomet atrodai nuostabiai“ arba „Atstok su savo kvailystėmis“. Jei anksčiau jam patiko, kaip jūs gaminote, tai dabar „kotletai prisvilo“, „sriuba persūdyta“, o arbatoje „per daug cukraus“. Jei anksčiau jis pavyduliavo visiems be išimties, tai dabar jam tas pat, kur jūs ir su kuo leidžiate laiką. Jis nebesidomi jūsų pasakojimais ir pats nenoriai dalijasi paskutinėmis naujienomis. Jis nebedovanoja jums dovanų ir mažų smulkmenėlių be priežasties. Jis pamiršta net jūsų gimtadienį. Galimas ir kitas variantas: jis perdėm mandagus ir malonus, kaltas žvilgsnis ir balsas.

Neliko sekso

Seksualiniai kontaktai tapo retenybe. Jei anksčiau mylėdavotės kone kas naktį, tai dabar jis dėl problemų darbe ėmė „labai pavargti“ ir jam dabar reikia „kaip reikiant išsimiegoti“. Paskui jis nusisuka į sieną ir jums lieka tik žvelgti į jo nugarą. Jūsų nauji erotiški apatiniai jo nebedomina. O jei šventės proga sekso gaunate, paaiškėja, kad mielasis turi naujų polinkių ir naujų mėgstamų pozų.

Jis jus įtaria

...neištikimybe. Jausdamas savo kaltę, vyras gali vaidinti pavyduolį, kad užmigdytų jūsų budrumą: domėtis jūsų mobiliojo turiniu, reikalauti pasiaiškinimų, kodėl užsilaikėte darbe, klausinėti apie vyriškos lyties kolegas ir netgi pavyduliauti praeiviams. Gali būti, jis ir iš tikro pavyduliauja (tik, žinoma, dėl galimo smūgio savo savimeilei), matuodamas visus pagal savo sugedimo laipsnį.

Jo draugai - moterys

Atsirado naujų moteriškos lyties „draugų“. Kad pasiaiškintų tam atvejui, jei jį pamatytų kas nors iš jūsų draugių arba pažįstamų su kita moterimi kavinėje ar gatvėje, jis gali papasakoti jums apie tai, kad turi ne tik vyrų, bet ir moterų draugių. Jos negražios ir jo visai netraukia kaip moterys, užtat visuomet pasiruošusios ateiti į pagalbą ir suteikti gerų patarimų. Jis tiesiog svajoja jus supažindinti su jomis, tik štai pažintis kažkodėl visą laiką atidedama.

Jei jūsų santykiuose atsirado vienas - du požymiai, nereikia iškart panikuoti. Galbūt tai tik sutapimas. Tačiau verta įdėmiau įsižiūrėti į permainas ir veikti pagal principą: „pasitikėk, bet tikrink“.