Odinis lietpaltis
Prieš kurį laiką odinius lietpalčius išpopuliarino mados namai „Valentino“, šiųmetėje kolekcijoje jų taip pat netrūko. Klasikinį lietpaltį išmainyti į pasiūtą iš stangrios odos siūlo ir „Saint Laurent“, „Paco Rabanne“ bei „Christian Dior“. Kad nesušaltumėte, ant lietpalčio užsimeskite kailinę liemenę, oda ir kailis – madingas derinys.

Mėlynas puspaltis
jei puoštis odiniu lietpalčiu nedrąsu, o žieminis paltas tapo per šiltas, įsigykite puspaltį. Šį sezoną vieni madingiausių bus mėlyni. Sodrūs ultramarino ar safyrų spalvos puspalčiai – elegantiškas pasirinkimas, norinčioms šio to žaismingesnio siūlomi paltai, sudėlioti iš mėlynų spalvinių blokų.

Pankiškas įvaizdis
Agresyvus pankiškas įvaizdis užkariauja mados pasaulį, šią stilistiką jau kurį laiką plėtoja  mados namai „Chanel“, pankuoti pradėjo ir iki šiol buvę ypač elegantiški „Saint Laurent“. Juodi masyvūs auliniai, apvynioti grandinėmis, spygliai, odiniai sijonai, kelnės bei švarkai, tinklinės pėdkelnės ir sutaršytos šukuosenos – visa tai renkasi stilingiausi mados savaičių svečiai.

Klasika
Pankiškos mados atsvara – moderni elegancija ir klasika, kurios kryptimi pasuko atnaujinti mados namai „Dior“, „Balenciaga“, taip pat rafinuotam įvaizdžiui ištikimi liko ir „Valentino“ kūrėjai. Populiariausias derinys – balta palaidinė ar švarkelis bei juodos kelnės ar sijonas. Į šviesaus viršaus ir tamsios apačios kombinaciją skaldomos suknelės, puspalčiai, kombinezonai.

Mėlynos detalės
Madingi ir vienspalviai mėlyni drabužiai, ir tie, kurie turi nors vieną melsvo atspalvio intarpą. Dizaineriai pateikia subtilius ultramarino, juodos ir baltos ar pilkos derinius, nors tai būsimo šaltojo sezono tendencija, tiks ir šaltai pavasario pradžiai. Neatmeskite galimybės įsigyti ryškesnį aksesuarą, pavyzdžiui, tamsiai mėlyną delninę ar batelius.