... arba papasakoti jam apie savo seksualinių eksperimentų galimas ribas, nuostatas bei apie poros intymaus gyvenimo įsivaizdavimą. Gal pasirodys, kad jums visai ne pakeliui...

Dar žymusis Freudas tvirtino, kokios svarbios žmogaus seksualinės fantazijos bei jų įtaka asmens  gyvenimo būdui, charakteriui. Kiekviena fantazija - tai tam tikro asmenybės tipo išraiška.

Pavyzdžiui, seksą viešose vietose dažniausiai renkasi žmonės, mėgstantys rizikuoti. Be to, tokie asmenys neprieštarauja ir atsitiktiniam seksui.

Potraukis vaidmenų žaidimams (valdovas ir tarnas, smurtautojas ir auka) liudija apie asmenybės dramatiškumą.

Jei fantazuojate apie seksą su tos pačios lyties asmeniu, jūs esate nuoširdus žmogus, į tarpusavio santykius žiūrite plačiai, demokratiškai, tačiau nesate linkęs afišuoti santykių.

Fantazijos apie vojerizmą (lytinio akto ar organų stebėjimas) rodo, kad asmeniui patinka būti dėmesio centre, jis trokšta būti įvertintas už nuopelnus.

Troškimas išperti partnerį - tai nuovargio nuo savikritikos požymis. Esate per daug sau griežtas, nesugebate atsipalaiduoti.

Fantazijos apie seksą su maisto elementais (grietinėlė, šokoladas, medus, braškės) rodo, jog asmuo yra emocionalus smaguris.

Noras pasimylėti analiniu būdu - netradicinės, originalios asmenybės požymis.

Seksas trise liudija apie didelę elgesio laisvę bei atvirą natūrą. O noras sudalyvauti svingerių orgijose teigia apie žmogaus norą išsivaduoti iš rutinos, gyvenimo įvairovės paieškas.