Kraustymasis į pirmuosius namus yra svarbus reikalas. Taip, mielosios, yra gyvenimas ir po čiužinio – ir visai nebūtinai tam, kad turėtumėte gražius namus, būtina išleisti daugybę pinigų! Svarbiausia yra žinoti kur ir kaip juos išleisti.

Svarbiausias dalykas: visada išdažykite savo naujuosius namus. Naujas dažų sluoksnis akimirksniu juos pavers naujais ir švariais, be to, kartu juose atsiras savotiškas jūsų parašas. Geriausia to dalis, jog tai kainuoja tikrai ne daug. Dabar yra tikrai aukštos kokybės dažų, kurių galima įsigyti už puikias kainas, ir, atrodo, kad beveik kiekvieną savaitgalį kažkur vyksta dažų išpardavimas!
Išbandykite keletą naujų spalvų ir būkite drąsios, tačiau atsiminkite, jog svarbiausia, kad jūsų namai neatrodytų tarsi vaivorykštė. Pagrindinėse erdvėse rinkitės neutralius atspalvius, o miegamajame pasirinkite kitokį atspalvį. Bedažydamos visada galėsite pakeisti savo nuomonę.
Pasistenkite, kad jūsų neužvaldytų noras perkrauti erdvę begale pigių baldelių vien tam, kad viskas „užsipildytų“. Tai yra didelė klaida, kurią dažnai padaro nauji būstų savininkai ir nuomininkai. Geriau nusipirkite keletą gerų baldų dabar ir kas mėnesį atidėkite pinigų kitiems reikalingiems baldams, kad po truputį juos įsigytumėte. 
Ieškodama gerų baldų kainų, patikrinkite internetinių nuolaidų puslapius, pažįstamų parduodamus baldus, išparduotuves internete ir reklaminius leidinius. Nepraeikite ir pro dėvėtų baldų parduotuves – jose kartais pasitaiko tikrų antikvaro perliukų, kurie gali tapti jūsų namų puošmena.
Jei kalbame apie jūsų miegamąjį, išbandykite ir nusipirkite geros kokybės lovą. Juk ten praleisite tikrai daug laiko, tad tikrai norėsite, kad ji būtų patogi. Jei esate gerai pailsėjusi, visas pasaulis atrodo žymiai mielesnis, ar ne? Tačiau kai reikia rinktis tarp čiužinio ir lovos, aš pirmenybę teikiu čiužiniui. Geras, ortopedinis čiužinys kainuos kaip pora lovų, tačiau tarnaus mažiausiai dešimtmetį, be to, pailgins ir jūsų nugaros amžių.
Maži pokyčiai gali padaryti didelį skirtumą! Niekas taip nejaukina namų kaip tinkamas apšvietimas, tad patarčiau standartišką „salės“ apšvietimą kai kur pakeisti šviestuvais ant sienų, ne palubėse. Sėdimajame pastatykite toršerą – jis tarnaus kaip milžiniška žvakė ramiais vakarais su knyga.
Taip pat, jei negalite sau leisti visiškai perdaryti virtuvės, galite pakeisti tik įrangą į geriau atrodančią ir – vualia! Akimirksniu nuostabu!
Tą patį galite padaryti su durų ir stalčių rankenomis. Jei nuomojatės būstą, sudėkite visus senus daiktus į dėžę spintoje ir pamirškite apie juos. Kai ruošitės persikraustyti, pakeiskite juos ir pasiimkite savo naujus daiktus ten, kur besikraustytumėte.
Naujų namų dekoravimas, nepriklausomai nuo to, ar tai jūsų pirmieji ar ketvirtieji namai, gali kelti gana nemažai streso arba gali būti labai smagus. Viskas priklauso nuo jūsų. Svarbiausia yra mėgautis procesu, prisiminti svarbiausius dalykus ir neleisti pinigų, kurių neturite. Jei taip ir darysite, pažadu jums, kad galiausiai tikrai tuo džiaugsitės!
Kam jūs įsikurdamos nepagailėjote pinigų ir dėl to labai džiaugiatės? Kokiam daiktui dabar taupote, arba atvirkščiai – gailitės dėl išleistų pinigėlių ir planuojate šios klaidos daugiau nebekartoti?