Kailis ir plunksnos puokštei suteikia šiek tiek šilumos, kuri pageidaujama, jei vestuvės vyksta rudenį ar žiemą. Galite savo puokštę įsukti į nedidelį balto kailio žiedelį, norėdama suteikti puokštei gaivumo, arba į dažytą kailį, atitinkantį suknelės arba gėlių spalvą.

Juostelė žalio arba balto dirbtinio kailio egzotiškai domina, jei būna apvyniota aplink aukštą orchidėjų puokštę su povo plunksnomis. O norintiems pasirinkti neutralesnę paletę, galima pasiūlyti kailiu apsukti mažą baltų gėlių puokštę su stručio plunksnų akcentu – tai suteikia šiek tiek stiliaus žieminių vestuvių spalvoms.

Papuošimų savo puokštei ieškokite rankdarbių parduotuvėse, senienų turguose ir audinių parduotuvėse. Turėtumėte rasti pakankamai platų ir nebrangų dirbtinių kailių ir plunksnų pasirinkimą, taigi, turėsite nemažai laisvės kombinuodamos spalvas bei stilius, kol rasite tai, ko jums reikia.

Beje, plunksnos - puikus būdas paįvairinti ekstravagantišką šventinį apdarą ir šias idėjas jau seniai siūlo garsūs pasaulio dizaineriai.

Yves Saint-Laurent

Scherrer

Bus daugiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją