„Castoven“ yra įprastinė mikrobangų krosnelė su įdomia papildoma funkcija. Joje įmontuotas 10,4 colių įstrižainės ekranas, kuriame galima matyti ne tik vaizdo įrašus iš „YouTube“ svetainės. Taigi, kitą kartą kai nustatysite laiką maistui pašildyti, krosnelė jums pasiūlys galimybę peržiūrėti lygiai tokios pačios trukmės įrašą.

Krosnelė yra prijungta prie „Mac“ kompiuterio, o dizaineriai prie krosnelės prideda garsiakalbių rinkinį. „Castoven“ krosnelėje yra tam tikra „Adobe AIR“ programa, kuri gali priimti vaizdo įrašus iš „YouTube“. Tikriausiai būtent per šią programą krosnelė atrenka kokios trukmės įrašus rodyti.

Žinoma, „Castoven“ kol kas yra tik koncepcija, bet visai tikėtina, kad netolimoje ateityje tokią mikrobangų krosnelę galėsime išvysti kiekvienoje virtuvėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją