Kaip rodo „i“ mažoji žodžio pradžioje, iKaraoke yra jūsų iPOD aksesuaras ir kur kas geresnis nei paprastos senos ausinės, rašo gaj-it.com. Jo veikimo principas – muzika iš iPOD grotuvo į jūsų aparatūrą siunčiama be vokalo. Tai reiškia, kad nesvarbu, kokią muziką mėgstate, jau nebebūsite priklausomas nuo senų ABBA karaokės įrašų.

Taigi kaip šis protingas daiktas veikia? Tiesiog paspaudus mygtuką, iKaraoke pritildo vokalo dažnius ir palieka tik muzikinį takelį, taigi galite dainuoti pritardami.

Šį prietaisą galite prijungti prie aparatūros naudodami pridedamą laidą. Viską sutvarkę, galite kontroliuoti savo iKaraoke - daryti pauzes, persukti pirmyn ar atgal, o jei dainuoti sekasi prastokai, galite laikinai vėl įjungti originalų balsą.

Taigi jei kitas jūsų vakarėlis pasidarys nuobodokas, pasinaudokite iKaraoke ir stebėkite, kuris pirmasis iš svečių užims garbingą vietą scenoje – jūsų kambario viduryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją