112
Kitas

Jautis

Reikės įveikti šių dienų nerimo bangas, o priimant esminius sprendimus, pravers greita jūsų reakcija.

Savaitės pradžioje Mėnulio pilnaties Svarstyklių ženkle įtakoje, stiprės emocijos ir jausmai, o kartu gali iškilti abejonės kai kurių pasirinkimų teisingumu. Joms įveikti Venerai viešint karališkajame laipsnyje, palankus antradienis.

Saulei keliaujant Jaučio ženklu, savaitės vidurys gali išryškinti ir parodyti iki šiol nepastebėtus ant jūsų kelio akmenukus.

Antros savaitės pusės dienos palankios materialaus pagrindo kūrimui, o taip pat tiktų buities tvarkymo, remonto-statybų darbams. Nuo penktadienio Merkurijui vėl judant direkcine kryptimi, darbai galės judėti greitesniu tempu.

Savaitgalį praleiskite daugiau laiko gamtoje, surenkite smagią šeimos iškylą, įkvėpkite gaivaus pavasarinio oro, pasidžiaukite buvimu su mylimais žmonėmis kartu.

Sėkmingų pasirinkimų jums šią savaitę!


Avinas

Greitų sprendimų savaitė. Jos dienomis galite pasijusti lenktynininku trasoje. Jūsų ženklu keliaujant Venerai, Merkurijui, Chironui ir Kylančiam Mazgui, aiškiau matysite situacijas, seksis reaguojantiems greitai ir lanksčiai.

Savaitės pradžioje Merkurijaus jūsų ženkle ir Mėnulio, judančio Svarstyklių ženklu pilnaties ritmų įtakoje, stiprės emocijos ir jausmai, būsite linkę žodžių nevynioti į vatą. Norėsis įsitikinus teisumu, išsakyti ir apginti savo nuomonę, sieksite greitų sprendimų bei rezultatų. Jiems ypač palankus būtų antradienis, Venerai viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje. Ši diena šauni draugystei ir meilei, kai kam tiktų ir suplanuotam transporto priemonės įsigijimui.

Savaitės viduryje galimi netikėti įvykiai ir situacijos, gali tekti greičiau ieškoti sprendimų bei išeičių. Ketvirtadienį esant artimai retrogradinio Merkurijaus ir Chirono pozicijai, palankiau grįžti prie anksčiau pradėtųjų darbų ir reikalų. Penktadienį Merkurijui jūsų ženkle judant jau vėl direkcine kryptimi, – laikas ieškantiems papildomų darbų, naujų galimybių. O savaitgalį daugiau laiko skirkite aktyviai fizinei veiklai, sportui, pasivaikščiojimams gryname ore.

112
Kitas

Jautis