112
Kitas

Jautis

Savaitė prasidės kovo 25-ą pusšešėliniu Mėnulio užtemimu. Jo įtakoje galimi emocijų svyravimai. Selenai susijungus su Uranu Jaučio ženkle, jau pirmosiomis savaitės dienomis galimi netikėtumai ir staigmenos darbuose.

Savaitės viduryje svarbių fizinių darbų neplanuokite, naujų nepradėkite, Marsas viešės griaunamajame laipsnyje. Šis metas labiau tiktų anksčiau pradėtųjų darbų užbaigimui. Ketvirtadienis ir penktadienis palankūs darbo vietos ir namų pertvarkai.

O šeštadienį dažniau lankys pavasarinės nuotaikos, norėsis marginti margučius, ruoštis gražiai Velykų šventei. Tai laikas aktyviai fizinei veiklai, sportui, išvykoms, kelionėms pas toliau gyvenančius artimuosius. O sekmadienį sulaukę Velykų šventės, su mažaisiais ridenkite margučius, džiaukitės buvimu kartu ir pavasariu.

Sėkmės jums šią savaitę!


Avinas

Savaitė, kai galite jaustis kaip lenktynininkas, turintis įveikti varžybų kliūtis, prieš kurias kai kada gali tekti ir pristabdyti savo žirgą, kad pasiruoštumėte būsimam šuoliui.

Tokios gali būti jums jau pirmosios savaitės dienos. Pirmadienį pusšešėlinio Mėnulio užtemimo astrologiniai ritmai gali stiprinti jūsų abejones. Tai laikas atsisakyti to, kas lėtina jūsų žingsnius, stabdo judėjimą į priekį. Selenai susijungus su Uranu Jaučio ženkle, antradienį ieškantys darbų, galite greičiau rasti jums įdomų pasiūlymą.

O trečiadienį Marsui viešint griaunamajame laipsnyje, būtinas didesnis atsargumas buityje ir kelyje.

Ketvirtadienis tiktų dalykiniams susitikimams. O penktadienį šaunu būtų peržiūrėti stalčius, spintas ir sandėliukus, atsisakant jums nebereikalingų daiktų, o kartu ir trukdančių minčių.

Šeštadienis laukiant šventės, nuotaikingas paruošiamaisiais darbais. Savo dėmesį skirkite harmoningų tarpusavio santykių kūrimui ir stiprinimui. O sekmadienį sulaukę Velykų šventės, dalinkitės margučiais ir giedra nuotaika.

112
Kitas

Jautis