6 Vandenis

Nors Vandenis kartais gali būti laikomas šmaikščiu ir netradiciniu, jis taip pat gali būti šiek tiek nuobodus – arba bent jau atitrūkęs nuo santykių.

Iš pradžių buvimas su šio oro ženklo atstovais gali atrodyti įdomus ir jaudinantis, bet kai naujumas nusibosta, viskas gali tapti monotoniška ir jums gali pasidaryti nuobodu, pasakoja „Best of Psychic Reader“ astrologė Emily Newman.

Taip yra nebūtinai dėl to, kad jie yra nuobodūs žmonės, bet kadangi jie vertina savo laiką vieni, gali jus atstumti ir palikti norinčius daugiau.

„Jie gali lengvai atsiriboti, todėl jums atrodo, kad ryšiai yra nuobodūs ir nevertina“, – sako E. Newman.

5 Svarstyklės

Svarstyklės gyvena dėl pusiausvyros ir mėgsta patenkinti visus aplinkinius.

Jos mėgsta turėti planą ir nori iš anksto pasiruošti bet kokiai išvykai ar renginiui, kad būtų tikros, jog viskas vyks sklandžiai.

„Šie žmonės yra realistai, todėl nerasite jų veikiant impulsyviai“, – sako Newmanas.

Kadangi jie trokšta patikti žmonėms, kartais gali prarasti savo identitetą.

Šie oro ženklai gali būti žinomi dėl savo gebėjimo sužavėti kiekvieną, pasitaikiusį jų kelyje, tačiau jei jie per ilgai vaidins visuomenės norimą vaidmenį, jų demonstruojamos netikros asmenybės gali atrodyti nuobodžios ir besikartojančios.

4 Mergelė

Nerasite labiau į detales orientuoto ženklo nei Mergelės, ir tai matyti iš jų požiūrio į gyvenimą.

Ryanas Marquardtas, astrologas ir „Ryan's Astrology“ įkūrėjas, aiškina, kad jie yra kintantis ženklas, o tai reiškia, kad jie yra permainingi, tačiau iš tikrųjų jie klesti rutinoje.

„Dėl jų polinkio į pasikartojančius judesius ir žemiškas užduotis gali būti gana nuobodu ilgai būti šalia“, – sako jis.

Mergelės galvoje nekyla per daug nestandartinio mąstymo, jos mieliau renkasi praktiškumą ir analitiškumą, o ne įnoringumą ir kitoniškumą.

Šie žemės ženklai nesibaigiančiomis pastangomis siekia tobulumo, o tai galiausiai gali paslėpti kitas linksmesnes jų asmenybės puses.

3 Ožiaragis

Ožiaragiai yra vienas rimčiausių ženklų.

Jie pagrįsti, logiški, susitelkę į savo tikslus ir siekį žengti į priekį – todėl kartais šalia jų gali būti ne taip jau smagu.

„Jie taip pat yra tradiciškiausias Zodiako ženklas, todėl jų požiūris į gyvenimą būna konservatyvesnis ir paremtas tuo, „kaip viskas visada buvo daroma“, o tai nedaro jiems daug naudos, kalbant apie nuobodumą“, – sako Marquardt.

Ožiaragis, žinoma, be problemų iškelia darbą aukščiau už viską, tačiau dėl to kitiems atrodo, kad jie nemoka gerai praleisti laiko.

2 Žuvys

Žuvys nieko nemėgsta labiau nei būti vienos.

Joms reikia daug laiko, kad pasikrautų baterijas, ir jos linkusios atsiduoti tik tada, kai iš to kažką turi.

Atrodytų, kad jų svajingos vibracijos pridėtų šiek tiek jaudulio jų asmenybei, tačiau jie nėra linkę daug dalytis tuo, kas vyksta jų galvoje.

„Žuvys taip pat greitai pasijunta prislėgtos minioje ir po kurio laiko tiesiog nori išeiti“, – sako Newmanas.

„Jie negali lengvai užmegzti ryšio su kitais, todėl yra nuobodūs.“

1 Jautis

Jaučiai yra įpročių būtybės ir nuspėjami iki smulkmenų.

Jie mėgsta tai, kas jiems patinka, ir vengia to, kas jiems nepatinka, ir nesiekia keistis.

Visa tai daro Jaučius nuobodžiausiu Zodiako ženklu.

Būdamas fiksuotas žemės ženklas, Jautis priešinasi minčiai apie pokyčius ar dažną naujų patirčių išbandymą.

Jie visiškai mieliau laikosi savo komforto zonos ir pažįstamų įpročių, dalijasi Marquardt. „Kitiems ženklams sunku susidoroti su spontaniškumo stoka, nes tai atrodo nuobodus gyvenimo būdas“, – sako jis.

Vis dėlto jie mėgsta mėgautis geresniais gyvenimo dalykais, tačiau net ir tai po kurio laiko Jaučiams gali pasirodyti nuobodu.