Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į smulkmenišką Mergelės ženklą, kas suteiks poreikį dienoje ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Gali būti padidėjęs pedantiškumas, poreikis tvarkos ir aiškumo. Daugiau mąstysite logiškai, sieksite intelektualumo. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai, procedūroms, namų tvarkymuisi. Nebus diena labai dirgli ar nervinga. Emocijos turi polinkį būti gana neutralios. Šiek tiek jausis tam tikras nepasitenkimas, sunkumas jaustis maloniai, gražiai, harmoningai, bet tai nesukels ryškių negatyvumų. Galimai daugiau kritikuosite ir jausite, gal kartais perspaudėte žodžiais, nes kiti įsižeidžia. Bus sunkiau kalbėti emocingai šiltai, draugiškai. Vis nesigaus tai. O gal net ir nenorėsite. Norėsite be užuolankų pirštu parodyti žmogaus klaidą, ydą. Tegu tvarkosi su tuo.

Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Kūrybos ir jausmų išraiškos diena. Nelaikykite savo jausmų uždarytų – skleiskite juos. Nelaikykite savo kūrybinių idėjų įkalintų galvoje – materializuokite jas. Šiek tiek daugiau pastangų reikės įnešti siekiant harmonijos, kompromisų santykiuose, todėl būtinai išsakykite savo jausmus partneriui.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite patyrinėti savo jausmus detaliau. Jauskite savo kūną ir raskite vietas, kuriose koncentruojasi vienokios ar kitokios emocijos. Pvz.: galbūt pyktis daugiausiai nusėsta skrandyje? Galbūt nerimas daugiausiai sukasi galvoje? Pamėginkite tai susieti, pvz.: jei pyktis skrandyje – kodėl jo „negaliu suvirškinti“? Jie nerimas galvoje, kodėl apie jį tiek galvoju?