Kurių Zodiakų ženklų atstovės vertinamos kaip pačios šauniausios žmonos

12 vieta – Skorpionės

Neaišku, kodėl Skorpionės atsidūrė sąrašo pabaigoje? Mąstote, kaip gali būti, kad kerinčiai patrauklios, neįtikėtinai protingos ir ypač žavingos Skorpionės laikomos mažiausiai tinkamos viso gyvenimo partnerių vaidmeniui? Deja, tikra tiesa, kad vesti Skorpionę yra bemaž tas pats, kas pasiduoti į vergovę. Aišku, kas nors gal pasakytų, kad tarnauti tokiai nuostabiai damai net kažkuria prasme – garbė. Deja, yra nedidelė problemytė: kol pavyks perprasti sudėtingą šios moters charakterį ir išmokti atlaikyti netikėčiausius būdo proveržius, galima spėti ir nuplikti, ir buvusios potencijos netekti, ir netgi pensijos sulaukti. Kai taip nutinka, Skorpionė be menkiausių skrupulų suranda pamainą nusistekenusiam nelaimėliui – sugundo kad ir trisdešimtmetį mačą, dar kupiną jėgų ir seksualinės energijos.

11 vieta – Žuvys

Susituokti su Žuvų moterimi – tas pats, kas įsigyti katinėlį: namuose apsigyvens labai daili būtybė, kurį į vyrą visą gyvenimą žvelgs kaip į žemesnio lygio sutvėrimą. Deja, nuostabiosios Žuvytės išlaikymas kainuoja daug daugiau nei katinėlio, tačiau naudos iš jos – lygiai tiek pat: plūstelėjus skaidresnės nuotaikos bangai, Žuvys leidžiasi paglostomos, sutinka net šiek tiek paišdykauti, o kartais dar ir murkti pradeda. Kaip tik tasai murkimas dažną ir nuginkluoja: vyrai pradeda geisti jo tarsi narkotikų, be to, nuo paties pirmo karto. Jiems pradeda atrodyti, kad išsiskyrus su Žuvų moterimi gyvenimas pasidarys beskonis ir beprasmis. Tikra aklavietė, ar ne tiesa? Taigi, nieko stebėtino, kad Žuvys teužima priešpaskutinę vietą į žmonas tinkamiausių Zodiako ženklų sąraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją