Astrologinės įžvalgos

Viduje jausite jausmų ir emocijų vientisumą, tarsi kas malonu, tas ir saugu, kas gražu, tas ir prasminga. Puiki diena daryti viską, kas patinka, užsiimti hobiais – tai bus tarsi psichoterapija. Gali kilti tiesiog nesuvaldoma aistra daryti tai, ko iš tikrųjų norisi. Gali labai patikti užsiimti interjero dizainu, kurti jaukesnius, gražesnius ir komfortabilius namus. Šiandien galite pajausti daug pagundų. Gali pradėti lįsti senos nuoskaudos ir dėl jų noras kažkam įkasti, pakenkti. Ypač giminaičiams, partneriui. Gali būti poreikis parodyti visą save tikrą, nuogą, be jokių kaukių, nebijant parodyti savo negatyvumus. Arba savo artimus žmones matysite „nuogais“, pastebėsite visus tamsiausius jų šešėlius. Mėnulis Vėžyje suteiks norą rūpintis šeima ir namais. Bus svarbu emocinis ryšys su giminaičiais, artimais žmonėmis. Nepriimkite svarbių santykių, šeimos temos sprendimų.

Numerologinės įžvalgos

Idėjų ir pastangų diena. Šiandien gali gerai sektis kurti idėjas randant galvoje planą, kaip jas materializuoti. Taip pat reikia dienoje stengtis, jei norite gerų rezultatų. Mokykitės, generuokite idėjas, dėkite daug pastangų ir puikiai išnaudosite dienos energiją.

Psichologinės įžvalgos

Kokia praeities situacija tarsi sukelia jumyse patį didžiausią šleikštulį, pagundas nekęsti, smerkti, bijoti? Atraskite tame tamsiausias savo puses ir leiskite joms būti, tačiau nekontroliuoti jūsų. Tai jūsų patirtis, bet ne varomasis variklis.

Astropsichologė Samantha Zachh