Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Žuvyse, kuris dienos pabaigoje ir nakties metu taps maksimaliai stiprus. Suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus. Tinkamas laikas meditacijai, jogai, religijai, bei dvasinių vertybių paieškoms.

Norėsis paguodos ar guosti kitus žmones. Padėti, išgelbėti. Noras jausti begalybę ir neapibrėžtumą. Kai kurie šią dieną gali praleisti tiesiog prasivartydami lovoje, o kiti turės sėkmingų idėjų padaryti naujovių, ekstravagantiškų inovacijų. Tie, kurie yra labai nusivylę pasauliui šiandien gali tai priimti, prisitaikyti ir patirti geresnių emocijų. Naktį bus galinga kūrybinė energija, todėl galite sapnuoti realistiškus sapnus, emocingus, kurie turi galią persikelti į jūsų realybę. Prieš miegą galite duoti užklausų sapnams arba bandyti vizualizuoti gerus dalykus.

Numerologinės įžvalgos

Sėkmingos kūrybos diena. Gali gana gerai sektis išreikšti ne tik savo emocijas, bet ir kūrybą, idėjas. Tarsi vidinis jūsų pasaulis skverbiasi į išorę ir sukuria materialų rezultatą. Nepalanki diena skolinti, ar skolintis pinigų, nebent atiduoti, padovanoti.

Psichologinės įžvalgos

Darykite tai prieš einant miegoti: įsivaizduokite savo stebuklų gyvenimą, kuriame kiekvieną dieną vis naujas ir naujas stebuklas jums. Ko jūs tikrai norite, jums tai svarbu. Reziume – mintyse pragyvenkite savo svajonių, kupiną stebuklų, tobulą gyvenimą. Žiūrėkite mintyse tai kaip kino filmą. Pajauskite tai. Integruokite pojūtį į čia ir dabar ir paklauskite savęs, kaip tai padaryti realybe?
Astropsichologė Samantha Zachh