Astrologinės įžvalgos

Mėnulis bus vis dar Jautyje – poreikis komforto, praktiškumo, naudos ir materijos. Emocijos bus ganėtinai užtikrintos, stabilios. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Gali būti padidėjęs jausmas, jog jūs būtinai turite kažką pasakyti. Tai sukels norą komunikuoti, bendrauti, dalintis informacija. Tarsi tokia informacija, kurią privalo išgirsti tas žmogus, kuriam dalinate ją. Galite ir pats gauti įdomių žinių, kurios jums bus tarsi tai, ko laukėte ilgai. Stebėkite kas ir kaip su jumis bendrauja. Komunikacija šiandien yra labai svarbi, kurios dėka jausitės saugus, pilnavertis, jausite tam tikrą gyvenimo prasmę. Galbūt prasmės pojūtį suteiks žmogus, gal informacija, o gal jausmas, jog jūs esate tas, kurio klauso, kuris turi ką kitiems pasakyti svarbaus ir naudingo. Saviraiška gali būti gera, efektyvi, t.y. parodyti save ir reikia, ir gerai seksis. Demonstruokite savo intelektą.

Numerologinės įžvalgos

Energinga judėjimo diena. Šiandien gali lengvai sektis būti ant sėkmės bangos, kai atsiduriate tinkamoje vietoje reikiamu metu. Daugiau pastangų reikės suteikti bendraujant su mama, moterimis, rūpinantis savo sveikata.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog esate pats geriausias dėstytojas, mokytojas ar lektorius. Vedate paskaitas, mokinate. Kokia prieš jus auditorija? Kokia tai informacija? Kaip jaučiatės? Pabūkite šiam vaizdinyje ilgiau ir išjauskite savo autoritetą ir intelektualumą.

Astropsichologė Samantha Zachh