Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Avino ženkle. Aktyvios ir trumpos emocijų išraiškos, minimalus impulsyvumas, užsidegimas. Poreikis viską greitai padaryti ar tiesiog daryti, veikti – vidinis spurdėjimas ir veiksmas. Netinka rutina. Poreikis nelaikyti ir neužspausti savo pojūčių viduje, o juos staigiai pateikti aplinkai. Ryte gali būti padidėjęs humoro jausmas. Beveik visą dieną gali gerai sektis laikytis taisyklių, plano. Turėtų jaustis stabilumas jūsų veiklose. Darbus pasidaryti gali pavykti greitai ir efektyviai. Tai padės suvaldyti dinamiškas emocijas. Vakare gali kilti dirglumas, dėl atsiradusio noro mėgautis ir patirti tik gerus jausmus, harmoniją. O jausmai ir norai gali būti staigūs, tarsi noriu čia ir dabar viską gauti. Vakare bus poreikis patenkinti savo aistras, kokios jos bebūtų: maistas, komfortas, emocijos, meilė. Diena tinkama praleisti ją maloniai ir aktyviai.

Numerologinės įžvalgos

Profesionalūs patarimai. Šiandien gali gerai sektis atlikti darbus profesionaliai, gerinti savo darbinus įgūdžius. Galite lengvai dėti pastangas ir gauti rezultatą. Sunkiau sektis gali padėti patarimais, tačiau stenkitės tai daryti. Dėkite pastangas į komunikaciją, mąstymą, intelektą.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save einantį gatve. Kokiu greičiu einate? Kiti? Kaip save sulygintumėte su kitais žmonėmis? Pamėginkite savo vaizdinyje būti greičiausias, efektyviausias. Einate greitai, tačiau efektyviai. Pasikraukite greitu ir kokybišku veiksmingumu, kurį išjaučiate einant.

Astropsichologė Samantha Zachh