Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Liūte. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, noras pramogauti, o svarbiausia – būti pastebėtam. Galvosite apie save ir ko būtent jūs norite. Padidėjęs ego ir koncentracija į save. Sieksite iš aplinkinių gauti pagyrimų ir pastebėjimo. Norėsite būti dėmesio centre, tačiau tai lengvai nepavyks. Jausite, jog jūsų kūrybiškumą bando apriboti, užspausti. Jausite, jog jūsų asmenybė negali taip plačiai ir efektyviai reikštis, kaip jūs norite. Gali atsirasti kaltės jausmas. Stenkitės neskubėti, laikytis plano ir ne visų, bet tam tikrų taisyklių, net jei atrodo, jog tokiu būdu būsite apribotas. Galimai nebūsite patenkintas šia diena, nes ji daugiau skirta ne išreikšti save, o nugalėti kliūtis, kurios iškyla reiškiant save, taip pat sugalvoti strategiją, kaip viską padaryti. Gali kilti noras daugiau pabūti su savimi, savyje, tarsi atsiriboti ir stebėti iš šalies, atrandant naujų saviraiškos būdų.

Numerologinės įžvalgos

Pastangos iš toliau. Šiandien gali gerai sektis užbaigti darbus, tačiau būnant iš toliau, tarsi stebėtoju, kuris nėra viso dėmesio centre, o yra atsitraukęs. Tokioje pozicijoje reikės dirbti, daryti reikiamus veiksmus, stengtis dėl savo dienos darbų.

Psichologinės įžvalgos

Kas jums yra jūsų laikas sau, mini meditacija, pasibuvimas dėl savęs su savimi? Kokia tai veikla? Kada paskutinį kartą tokią veikėte? Jei išeina tai padaryti šiandien – padarykite. Jei ne – susiplanuokite kitam kartui. Sau, dėl savęs. Tokia veikla, kuri pasako kažką apie jus, ne apie kitus, kitiems.

Astropsichologė Samantha Zachh