Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje dar vyraus Vėžio energija, kuri leis patirti gilesnių pojūčių. O antroje dienos pusėje Mėnulis įžengia į Liūto ženklą, kas suteiks poreikį tiesiog smagiai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, noras pramogauti, o svarbiausia – būti pastebėtam. Norėsite būti dėmesio centre, kad į jūsų emocijas būtų atsižvelgta. Galimai parodysite daugiau vidinio savęs, nei įprastai. Šiandien bus svarbu jausti, jog galite pasirodyti toks, koks esate. Būti savimi. Visa ta gali gana gerai sektis. Gausos ir sėkmės galima bus gauti. Mėgautis diena, užsiimti savo hobiais ar tiesiog jausti meilę viskam galėsite, tik tai bus greitas ir trumpalaikis pojūtis. Momentinis pasitenkinimas, kuris dažniausiai bus po to, kai šiek siek susinervinsite. Aplinkoje bus situacijų, kurios jus erzins itin stipriai, tačiau tai skatins jūsų kūrybinę energiją – pasinaudokite tuo.

Numerologinės įžvalgos

Energinga judėjimo diena. Šiandien gali lengvai sektis būti ant sėkmės bangos, kai atsiduriate tinkamoje vietoje reikiamu metu. Daugiau pastangų reikės suteikti bendraujant su mama, moterimis, rūpinantis savo sveikata.

Psichologinės įžvalgos

Kiekvienas iš jūsų yra kūrėjas. Ko konkrečiai tu? Pamėginkite pajausti savo kūrybiškumą. Kur jis? Kaip atrodo? Ar gerai veikia? Pasistenkite identifikuoti, kaip pagerinti jūsų kūrybiškumą, o tiksliau energijos, kuri kurti? Kaip, iš kur jos gauti? O galbūt kažkas blokuoja tavo kūrybinę energiją?

Astropsichologė Samantha Zachh