Ir nors Lietuvoje jis matomas nebus, užtemimas pasižymės stipriomis energijomis ir veidrodinio atspindžio efektu. Įvykiai ir situacijos bus linkę kartotis, su didele jėga atsispindėti, jūsų ir aplinkinių veiksmai pasižymės greitu atoveiksmiu, karminiu atsaku.

Šis dalinis Saulės užtemimas vyks Jaučio ženkle. Jis nuo pradžios iki gegužės 16 d. pilno Mėnulio užtemimo, kuris vyks Skorpiono ženkle, kurs aktyvuotoje Jaučio-Skorpiono ašyje savotišką veidrodinį koridorių, kuris stiprins tuo metu vykstančių įvykių poveikį, o kartu gali kurti naują ciklą.

Kai kada galite jaustis tarsi po padidinamuoju stiklu, kai bus matomos menkiausios klaidos, pražiūrėjimai, ar netikslumai, kai jūsų žodžiai gali žvirbliu išlėkę, jaučiu sugrįžti, o veiksmai sulaukti greito karminio atsako, tiek darbinėje srityje, tiek ir tarpusavyje bendraujant, artimuose santykiuose.

Kaip žinome, kiekviena mūsų mintis, veiksmas atsispindi mūsų ateityje. Užtemimo metu šis procesas sustiprėja ir pagreitėja. Tad kaip pasiruošti šiam daliniam Saulės užtemimui?

Ką galėtume nuveikti, kad vietoje negatyvo savo gyvenime gausintume laimę ir sėkmę?

1. Šią užtemimo dieną bendraukite jautriai, atleisdami sau ir artimiesiems buvusias klaidas, nepradėdami negatyvaus ciklo, padėkodami jums padedantiems,

2. Gerų darbų taupyklę papildykite bent vienu padarytu tą dieną geru darbu. Atverkite savo širdį gerumui. Pasirūpinkite vienišais, ligoniais, pagelbėkite kuo galite dėl karo likusiems be namų. O kažkas gal suteiks namus šuniukui ar kačiukui iš prieglaudos.

3. Tai tinkamas metas užbaigti tai, kas jus skaudina, pavyzdžiui: nutraukti toksiškus santykius, atsisakyti žalingų įpročių, sustabarėjusių nuostatų, to, kas trukdo jums judėti į priekį.

4. Išneškite iš namų tą dieną bent vieną seną, prastą, sunešiotą drabužį, kad simboliškai atlaisvintumėte erdvę naujam sau, geresniam, nei buvote.

5. Pradėkite naują, gerą ciklą. Šią dieną rinkitės šviesias mintis, naujas viltis. Pradėkite sportuoti ar susikurkite naują gražų ritualą, kuris jus stiprintų, teiktų jums vidinę ramybę. Tai gali būti gražios minties kas dieną perskaitymas, meditacija, patinkanti kūrybinė veikla ar kasdienis pasivaikščiojimas.

Šviesių jums minčių ir širdžių šilumos!