5 griežtai nerekomenduojami dalykai namuose pagal fengšui:

1. Sulūžę daiktai

Visus sulūžusius, nebetinkamus naudoti daiktus reikia arba taisyti, arba išmesti. Pasak rytų išminčių, jie – pykčių, konfliktų pranašai. Ypač negerai tekantis kranas.

2. Skirtingų aukščių grindys

Pagal fengšui principus, skirtingų aukščių grindys trukdo cirkuliuoti teigiamai energijai – ši visą laiką susiduria su kliūtimis. Namuose su tokiomis grindimis gyvenančių žmonių likimai nestabilūs.

3. Veidrodis priešais lauko duris

Dar viena kliūtis, trukdanti patekti į jūsų namus teigiamai energijai. Miegamajame veidrodžio irgi nereikia, priešingu atveju tikėtina kurio nors iš partnerių neištikimybė ir santykių iširimas.

4. Netvarka vonios kambaryje

Tualete ir vonios kambaryje turi būti ideali tvarka. Netvarka šiose patalpose negatyviai veikia žmones ir visų namų energetiką. Pasistenkite neapgriozdinti vonios kambario, nelaikyti atvirų jo durų ir visada nuleiskite klozeto dangtį.

5. Aštrūs kampai

Aštrūs kampai pritraukia į namus neigiamą energiją. Jeigu jūsų baldai su aštriais kampais, jie turi žiūrėti į tuščią erdvę, o ne į gyvenamąją erdvę. Pakabinamųjų lubų fengšui irgi nerekomenduoja.

Galbūt kai kuri fengšui principai būdingesni rytų gyventojams, kita vertus, švara ir tvarka namuose kuria harmoniją, skatina produktyvumą ir gerą šeimininkų nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją