Astrologinės įžvalgos

Gali kilti noras daugiau patyrinėti savo santykius, pasikalbėti su partneriu svarbiomis abiem temomis. Stengsitės ieškoti kompromisų, kad būtų išlaikytas balansas. Galbūt norėsite praleisti laiką tiesiog ramiai, be pykčių, diskusijų ar rimtų problemų sprendimų. Pasiklausykite mėgstamos muzikos, nueikite i SPA, į pasimatymą. Venera jungiasi su Plutonu, o tai gali net kelias savaites suteikti pojūtį, jog santykių tema priėjo tam tikrą dugną, reikia kažką baigti ir pradėti iš naujo. Atnaujinti, transformuoti. Pajausti, jog laikas daryti kardinalius pokyčius. Visą tai daryti apgalvotai. Venera Ožiaragyje dar ilgai nesuteiks potencialo giliai jausti ir mėgautis meile, todėl stenkitės suprasti, jog jausmai pastaruoju metu gali būti šaltesni. Būtent šiandien tai ir gali jaustis: norisi harmonijos, meilės, grožio, o realiais pojūčiais tai sunku išjausti maksimaliai.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisai su vaikais. Šiandien gerai gali sektis būti tarpininku, spręsti konfliktus ir skleisti sąžiningumą ir teisingumą. Daugiau pastangų reikės bendraujant su vaikais, gali reikėti skirti daugiau dėmesio jiems. Būkite sąžiningi su visais vaikais.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite, kas jums būtų baisiausia, kas gali nutikti jūsų santykiams? Kai pajaučiate atsakymą, paklauskite dar kartą savęs, o kas tame yra baisiausio? Koks tuomet jausitės, kaip žmogus? Pamėginkite patyrinėti gautus suvokimus ir susidėlioti naują santykių strategiją.

Astropsichologė Samantha Zachh