Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks itin šeimynišką energiją dienos bėgyje. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Pats ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Palanki diena daugiau dėmesio skirti šeimai, buities darbams, skaniai vakarienei visai šeimai pabūti kartu. Dienos situacijos gali daug priklausyti nuo jūsų tuo metu esamos nuotaikos. Dienos bėgyje galite sulaukti netikėtos malonios staigmenos. Nebijokite elgtis originaliai, ne kaip elgiatės įprastai – tai gali jums padėti jaustis geriau, tarsi jausmas, jog parodote save taip, kaip norite. Stiprių negatyvių emocijų neturėtumėte jausti, bus galimybė jausti emocinį stabilumą, saugumą. Nebent esate per daug prisirišęs prie praeities ar kitų dalykų, kyla nostalgija. Nebūkite praeityje, būkite ateityje.

Numerologinės įžvalgos

Pastangos išlaikyti santykius. Šiandien gali gerai sektis įvairios veiklos, kur reikės daugiau pastangų, ar tai būtų darbas, ar pramogos. Tiesiog netingėkite. Pastangų reikės įdėti į santykius su partneriu, verslo klientais. Tiesiog eikite į kompromisus, kad visiems būtų gerai.

Psichologinės įžvalgos

Prasivalykite praeitį. Įsivaizduokite, jog žiūrite į praeitį, kuri yra jums už nugaros. Ką matote? Koks peizažas, pojūčiai? Pamėginkite išvalyti tamsias spalvas, rūką, tamsą. Net jei ten labai tamsu, kokias pamokas tai neša? Pajauskite laisvesnę, lengvesnę energiją, sklindančią iš praeities.

Astropsichologė Samantha Zachh