Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Jautyje – emocijos turės galimybę būti stabilios, užtikrintos. Norėsite jaustis maloniai, komfortiškai, ieškosite saugumo jausmo. Gali būti padidėjęs noras skaniai pavalgyti, palepinti kūną – tikras savaitgalis. Stiprūs darboholikai net ir šeštadienį gali norėti dirbti, nes taip jie kuria savo saugumo ir stabilumo jausmą. Tačiau persidirbti nepatartina. Dieną geriau praleisti mėgaujantis ir ieškant vidinės ramybės. Šiandien neturėtų būti negatyvių pašalinių poveikių, todėl tik nuo jūsų priklausys, kaip ir kiek pasidarysite šią dieną sau malonią. Ji puiki daugeliui veiklų. Bus motyvacijos gauti maksimaliai, nors nebūtinai per šiandien tai padarysite. Stipri Svarstyklių energija suteiks gebėjimą prisitaikyti prie kitų, skleisti meilę, grožį ir diplomatiją. Nereikalaukite iš šių dienų tobulumo, tai daugiau vidinis poilsis.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisų su vaikais diena. Šiandien gali gerai sektis praleisti laiką su vaikais, suteikti jiems daugiau dėmesio, pasisemti naujų idėjų kartu. Daugiau pastangų reikės bandant rasti kompromisus su jais. Stenkitės tai padaryti. Išlaikykite lygiavertiškumą.

Psichologinės įžvalgos

Vizualizacija skirta „laikui sau“. Kas jums yra tas tikrasis laikas sau, kuris pasako ir papasakoja būtent apie jus? Ne indus išplauti, ar kambarius sutvarkyti. Laikas apie mane. Vizualizaciją turite? Pabūkite joje, pasimėgaukite savimi ir sau skiriamu laiku.

Astropsichologė Samantha Zachh