Avinai yra aistringiausi

Jų neįtikėtina energija tiesiogine to žodžio prasme įtraukia į šniokščiantį meilės sūkurį. Dėl savo charizmos jie įsimyli visus ir viską. Be to, Avinai laikomi geriausiais meilužiais.

Jaučiai yra didžiausi gurmanai

Taip, būtent Jaučiai pačiups vyšnaitę nuo šventinio torto viršūnės. Tiesiog jie yra įpratę gauti viską, kas geriausia, ir net neįsivaizduoja, kad jų gyvenimas galėtų būti kitoks. Tai pasireiškia absoliučiai visose gyvenimo sferose – maisto, meilės, namų, renkantis partnerius ir visur kitur, kur tik prisiliečia Jautis.

Dvyniai – patys intelektualiausi

Taip, galbūt kažkas žino daugiau negu jie, tačiau sugebėjimais pritaikyti savo žinias praktiškai Dvyniai yra neprilygstami. Aplink juos tiesiog srūva informacijos srautai, ir Dvyniai šioje tėkmėje jaučiasi tarsi žuvys vandenyje.

Vėžiai – patys emocingiausi

Nepaisant to, išgyventi savo emocijas jiems lengviausia savo viduje, tarsi užsidarius savo chitiniame apvalkale, todėl aplinkiniams jie dažnai primena atsiskyrėlius. Tačiau iš tikrųjų Vėžiams būdinga švelni, jautri ir emocinga prigimtis.

Liūtai yra didžiausi savimylos

Žinoma, gerąja prasme! Juk tas, kuris nemyli savęs, nesugeba mylėti ir kitų. Prisiminkite tai, kai bendrausite su Liūtu ir, jeigu jis pajus jums simpatiją, neabejokite – ji bus nuoširdi.

Mergelės yra ištikimiausios

Šio Zodiako ženklo atstovai partnerį renkasi visam gyvenimui. Ir tai jie daro vedami savo pedantiškumo, kuriuo vadovaujasi ir savo asmeniniame gyvenime. Mergelės ilgai ieško, bet kai randa, būna ištikimos savo išrinktiesiems iki galo.

Svarstyklės – labiausiai mėgstančios bendrauti

Šio Zodiako ženklo atstovai yra patys ryškiausi ekstravertai. Jie tiesiog negali pakęsti vienumos. Geriausia dovana jiems visada bus valanda ar dvi paprasto, nuoširdaus bendravimo.

Skorpionai – patys kerštingiausi

Nuo seno yra sakoma: „Neduok Dieve, įžeisi Skorpioną“. Ir tokią „šlovę“ jie pelnė ne be priežasties. Jei Skorpionas pradės keršyti, tai jis darys iki pat pergalingos pabaigos.

Šauliai yra patys gražiausi

Dėl įgimto išorinio dailumo ir gebėjimo jį puoselėti Šaulius drąsiai galima vadinti pačiais gražiausiais Zodiakų ženklų atstovais.

Ožiaragiai – patys kryptingiausi

Skirtingai negu kiti „savimi pasitikintys“ Zodiako ženklai, Ožiaragiai tam, kad pasiektų savo tikslus, pasitelkia savo smegenis ir strateginį planavimą. Visais laikais jie buvo talentingiausi karvedžiai ir valstybės vadovai. Ir nuo tų laikų niekas nepasikeitė.

Vandeniai – patys genialiausi

Šio Zodiako ženklo šūkis yra „Tinginystė – pažangos variklis“. Kad eilinį kartą nepersistengtų, Vandenis kažką tobulins, supaprastins, modernizuos ar tiesiog pakeis viską, kas tik atkreips jo dėmesį. Tai patys genialiausi ir talentingiausi žmonės, nuo kurių priklauso žmonijos ateitis.

Žuvys – pačios stipriausios

Ir nereikėtų tuo stebėtis. Nepaisant sentimentalumo ir gilaus vidinio pasaulio, Žuvys moka sulaukti tinkamo momento ir dirbti, kad pasiektų rezultatą. Tai joms galiausiai padeda įgyvendinti savo tikslą. Žuvys panašios į gluosnius – siūbuoja nuo vėjo, bet niekada nelūžta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)