Ar kada nors sapnavote tokį tikrovišką ir ryškų sapną, kuris jums atrodė tarsi realybė?

Arba, galbūt, esate sutikę žmonių, kuriuos, regis, pažinojote daugybę metų, nors susipažinote tik dabar?

Gali būti, kad su šiuo žmogumi jau buvote susidūrę savo praėjusiame gyvenime. Galbūt jis buvo jūsų draugas, giminaitis ar net priešas. Viskas priklauso nuo jūsų dabartinių pojūčių ir jausmų šiam žmogui.

Žvaigždės danguje gali regėti kiekvieno žmogaus buvusius įsikūnijimus, todėl jos yra pasirengusios pasidalyti su mumis informacija apie mūsų praėjusius gyvenimus. Ir šią informaciją gali išduoti mūsų žvaigždynai – Zodiako ženklai.

Avinas: galėjote būti karo vadu

Avinas turi lyderio savybių ir visada išsiskiria tarp kitų neįtikėtina drąsa ir atkaklumu. Po šuo ženklu gimę žmonės praėjusiame gyvenime galėjo vadovauti ištisai karių armijai. Jie netgi būtų galėję tapti kokios nors šalies valdovais, jei nebūtų buvę tokie impulsyvūs ir ūmaus charakterio.

Lyderiai nežino tokio žodžio kaip „ne“, ir šis bruožas puikiai apibūdina Aviną. Šio ženklo atstovai padarys viską, kad pasiektų savo tikslą.

Jautis: galėjote būti dailininku

Ankstesniuose įsikūnijimuose Jaučiai tryško neįtikėtina energija ir kūrybiniu potencialu. Šio ženklo atstovai yra pripratę prie komforto visose srityse. Jie vertina prabangą ir meną. Tačiau anksčiau tai nebuvo skirta eiliniams žmonėms.

Tikėtina, kad turite auksines rankas ir galite sukurti tikrą šedevrą tiek iš iš dažų, tiek iš molio. Jūs puikiai išmanote estetiką, o tai savo ruožtu liudija tai, kad praeitame gyvenime galėjote būti dailininku ar kitos meno krypties atstovu.

Dvyniai: galėjote būti įžymybe

Iš visų Zodiako ženklų Dvyniai labiausiai mėgsta bendrauti. Tokie žmonės patinka aplinkiniams dėl savo atvirumo ir komunikabilumo.
Taigi praėjusiame gyvenime jie tikrai galėjo būti tikromis žvaigždėmis. Juk Dvyniai yra energingi, kūrybingi žmonės, pasižymintys neįtikėtina charizma ir traukos galia. Kad taptų populiarūs, jiems beveik nieko nereikia daryti. Greičiausiai praėjusiame gyvenime jų veidus buvo galima išvysti koncertų, teatro spektaklių ar kitų renginių afišose.

Vėžys: galėjote būti mokytoju

Visi Vėžius pažįstantys žmonės gali patvirtinti, kad tai visiškai nesavanaudiškos asmenybės. Jie visada yra pasiruošę padėti žmogui. Todėl astrologai mano, kad šio ženklo atstovai praėjusiame gyvenime galėjo būti mokytojais.

Vėžio ženklo atstovai išsiskiria aštriu protu. Jie iš prigimties yra taktiški ir kantrūs. Šios savybės puikiai tinka darbui su vaikais. Tačiau kartais gyvenime Vėžiams gali pakišti koją jų jausmingumas.

Liūtas: galėjote būti rašytoju

Liūto galva visuomet plyšta nuo idėjų srauto. Jie puikiai moka reikšti savo emocijas tiek žodžiu, tiek raštu. Taigi Liūtai praėjusiame gyvenime tikrai galėjo būti rašytojais.
Šio ženklo atstovai visada aiškiai supranta, ko jie nori ir kaip tai galima pasiekti. Sulaukti sėkmės kūryboje jiems padeda jų didžiulis kūrybinis potencialas, gyvenimo džiaugsmas ir neįtikėtinas pasitikėjimas savimi.

Mergelė: galėjote būti mokslininku

Šio ženklo atstovai yra puikūs analitikai. Jie yra pasirengę kruopščiai skaičiuoti ir apgalvoti kiekvieną smulkmeną. Šie bruožai būdingi mokslininkams.

Dėl savo įžvalgaus mąstymo Mergelės praėjusiame gyvenime galėjo padaryti neįtikėtinų atradimų. Mergelės visada atkreipia dėmesį į detales ir viską nuodugniai išanalizuoja.

Svarstyklės: galėjote būti teisėju

Šie ženklo atstovams būdingas teisingumo ir harmonijos jausmas. Praėjusiame gyvenime jie tikrai galėjo būti teisėjais.
Svarstyklės gali lengvai atsisakyti savo poreikių, kad tik išsaugotų pasaulio harmoniją. Svarstyklės, žinoma, taip pat klysta, tačiau jos visada stengiasi ne dėl savęs, o dėl kitų.

Skorpionas: galėjote būti žudiku

Skorpionai turi puikių diplomatinių įgūdžių ir geba puikiai manipuliuoti žmonėmis. Iš išorės jie atrodo nekerštingi, tačiau viduje jie liepsnoja.

Šio ženklo atstovai gali būti negailestingi kitų žmonių atžvilgiu. Jei kas nors išprovokuos Skorpioną – laukite bėdos.

Šaulys: galėjote būti kariu

Šauliams laisvė yra tokia pat svarbi kaip ir oras. Praėjusiame gyvenime, kai viešpatavo vergovė, Šauliai galėjo būti kariais, gelbėjusiais nuo blogio.

Šio ženklo atstovai nemėgsta sėdėti vienoje vietoje, jiems nepaprastai svarbu keliauti ir pažinti naujus dalykus. Ankstesniuose įsikūnijimuose Šauliai galėjo turėti konkretų tikslą, dėl kurio jie buvo pasiryžę net mirti.

Ožiaragis: galėjote būti vadovu

Nė vienas Zodiako ženklas nepasižymi tokiu darbštumu kaip Ožiaragis. Šie ženklo atstovai dievina darbą ir mėgsta siekti savo tikslų.
Ožiaragiai yra gana ramūs, logiškai mąstantys žmonės. Jie visada viską užbaigia iki galo, todėl jiems pavyksta gyvenime daug ko pasiekti. Praėjusiame gyvenime Ožiaragiai galėjo būti vadovais, nes aukštos pareigos yra jų gyvenimo tikslas.

Vandenis: galėjote būti gydytoju

Ankstesniuose įsikūnijimuose Vandeniai galėjo būti tais žmonėmis, į kuriuos daug kas kreipdavosi pagalbos. Vandeniai yra labai dosnūs ir rūpestingi. Jiems nieko nereiškia padėti kitam žmogui.
Šie ženklo atstovai yra nepriklausomi žmonės, mėgstantys graužti mokslo knygas. Jie moka žvelgti toli į priekį ir planuoti savo ateitį.

Žuvys: galėjote būti filosofu

Žuvys mėgsta skrajoti debesyse ir savo rožinėse svajonėse. Jos, kaip ir Vandeniai, mėgsta mokytis. Jos taip pat išsiskiria puikia intuicija, todėl nenuostabu, kad praėjusiame gyvenime šio ženklo atstovai galėjo būti filosofai.

Ankstesniuose įsikūnijimuose Žuvys visada keldavo sau klausimus apie būtį, žmogaus paskirtį, kas yra gėris, ir kas yra blogis.

Šio ženklo atstovai galėjo būti vienišiai ar net atsiskyrėliai, nes nuolat būdavo panirę į apmąstymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją