Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione šiandien gali būti dosnus, jei laikysitės disciplinos ir neskubėsite. Skorpionas prašo į dieną įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Tuomet gebėsite įgauti galios ir stiprybės. Emocijos gali būti gana permainingos, tai labai geros, tai blogos. Sunku surasti viduriuką, nes reikia ryškumo, o ne balanso. Jei nebijosite, gebėsite išreikšti savo mintis, komunikuoti, bendrauti. Net jei veiksmingumas šiek tiek sulėtėjęs, tačiau su Skorpiono energijos pagalba viskas darysis greičiau. Gali padidėti ryžtingumas ir aktyvumas. Tiesiog reikės laikytis plano, daryti viską intensyviai, netinginiaujant, neskubant. Jauskite atsakomybės jausmą, galbūt turite už ką pakovoti, apsaugoti. Diena tinkama sunkioms užduotims spręsti.

Numerologinės įžvalgos

Ramybės santykiuose diena. Kur šiandien reiktų ramybės – santykiuose su kitais žmonėmis. Ar tai būtų asmeniniai, ar darbiniai – nereiktų daryti staigių permainų juose. Eikite į kompromisus, mažiau konfliktuokite. Santykiuose turi vyrauti grožis, harmonija.

Psichologinės įžvalgos

Pamatykite savęs vaizdinį, kuriame jūs esate tas, kuris įveikė pačias sunkiausias savo gyvenimo situacijas. Kaip jūs ten atrodote? Kaip jaučiatės? Pasikalbėkite su savimi. Kokių patarimų tas jūs šiandienos jums gali suteikti? Ko jums trūksta, kad galėtumėte būti toks, kokį matote?

Astropsichologė Samantha Zachh