Tai laikas naujų kelių tiek veikloje, tiek ir savo viduje, atvėrimui.

Jau savaitės pradžioje, Mėnulio jaunaties įtakoje, lengviau atsiskleis iki tol nežinota informacija, išaiškės buvę paslaptys. O remdamiesi tomis žiniomis, žengdami naujus žingsnius, būkite drąsūs ir ryžtingi.

Savaitės viduryje, Venerai viešint karališkajame laipsnyje, iš anksto tinkamai pasiruošus, pats laikas imtis tiek sveikatą, tiek ir materialią gerovę stiprinančių veiksmų.

Ketvirtadienį, Merkurijui įžengus į Mergelės ženklą, palankiau pabaiginėti pradėtuosius darbus, versle stiprinti partnerystės ryšius.

Penktadienis ypač tiktų jėgų apjungimui, kolektyvinei veiklai. Artėjant savaitgaliui, kai kas planuos atostogas. O likusiems darbuose sektųsi ieškoti bendraminčių, partnerių, jus suprantančių bei palaikančių.

Šeštadienis tiktų išvykoms bei kelionėms. O sekmadienį, Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, skirkite romantiškiems patyrimams, tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui.

Sėkmingos jums šios savaitės!

Lolita Žukienė

Avinas

Ryžtingų veiksmų savaitė.

Savaitės pradžioje jūsų ženkle viešinčio Chirono ir Liūto ženklu keliaujančios Saulės, palankių aspektų įtakoje, sektųsi pristatyti naujas idėjas, teikti pasiūlymus. Kartu tai metas, ,kai lyg bandant įšokti į paskutinį traukinio vagoną, dar galite suspėti imtis kad ir vėluojančių, bet būtinų veiksmų.

Artimos Mėnulio ir Merkurijaus pozicijų Liūto ženkle įtakoje, pirmadienį būsite linkę išsakyti savo mintis, tame tarpe ir kritišką požiūrį. Tai teisingumo metas, kaip kad esant pūliniui – būtina išvalyti žaizdą. O tada, Įžvelgus ir panaikinus trūkumus, sektųsi, kaip ligoniui – greičiau pasveikti, taip jums – rasti teisingiausius sprendimus.

Antradienis palankus konkretiems ryžtingiems veiksmams, tinkamas aktyviam sportui, ypač kovų menams.

Savaitės viduryje, Merkurijui iškeliavus į Mergelės ženklą, į pirmą planą iškils finansiniai klausimai. Kai kurie galite nuspręsti, kad pats metas priimti didesnį atlyginimą siūlantį darbo pasiūlymą. Tokiems pokyčiams jums palankūs ketvirtadienis ir penktadienis. Šiomis dienomis kai kas ryšis keisti darbą, dar kiti ieškos naujų, kitų veiklos galimybių.

Šeštadienį paieškokite įdomesnių išvykų maršrutų, o sekmadienis jums – puikus sveikatos stiprinimui, aktyviam, kūrybingam šeimos poilsiui.

Jautis

Savaitė, kai dienos gali kartoti anksčiau buvusias situacijas, ir, toliau, kaip lakmusu, išryškinti buvusias problemas.

Tai aktualu būtų kai kuriems veikloje, o kai kam – ir asmeniniame gyvenime.

Šios savaitės dienos kai kada gali priminti šokio figūrą, po kurios iš inercijos sukamasi ratu. Tad svarbu būtų neįstrigti esamoje situacijoje, o imtis ryžtingų žingsnių, kad ją pakeisti. Jau pirmosiomis savaitės dienomis, prasidėjus jaunačiai, ieškokite naujų išeičių bei kitokių, sėkmingesnių sprendimų.

Savaitės viduryje susidūrus su didesnėmis problemomis, svarbu nenuleisti rankų, ir, nors gali būti, kad kai ką aplinkybės privers palikti saugią komforto zoną, tačiau, nugalėjus baimes, tai vėliau išeitų į naudą. Įgytumėte daugiau ne tik savarankiškumo, bet ir pasitikėjimo savo jėgomis. Juolab, kad šiuo metu jums palanki Venera viešės karališkajame laipsnyje.

O antroje savaitės pusėje, jau ketvirtadienį, esant reikalui, paprašykite bendradarbių bei bendraminčių patarimo, ar konkrečios pagalbos. Tai laikas, kai didžiausius kalnus nuversite veikdami kartu.

Penktadienį tarpusavio santykiuose, sprendžiant finansines šeimos problemas, gali išryškėti jūsų skirtingas požiūris. Ieškant sutarimo, jums pagelbėtų gebėjimas pažvelgti į situaciją iš partnerio pusės.

Savaitgalį kurkite džiugų bei nuotaikingą. Pabuvokite ten, kur dar nebuvote, patirkite smagių naujų įspūdžių.

Dvyniai

Gilesnės situacijų analizės savaitė.

Jos dienomis norėsis giliau, nuoširdžiau gilintis į savo vidinius išgyvenimus bei patyrimus, surasti balansą tarp galimybių bei troškimų, permąstyti santykius su savimi ir aplinka. O susivokus – jau savaitės pradžioje lengviau seksis priimti tinkamus sprendimus. Geri ketinimai bei jūsų moraliniai principai padės tobulėti profesinėje srityje, tinkamai spręsti verslo, o taip pat ir asmeninių santykių problemas.

Savaitės vidurys jums permainingas. Astrologinių ritmų įtakoje galimi dideli pokyčiai – kam darbe, o kam – ir asmeniniame gyvenime. Šiuo permainingu laikotarpiu jums padės jūsų įžvalgos bei vidinė stiprybė.

Ketvirtadienį skirkite materialių klausimų sprendimui. Tai tinkamas metas ankstesnių įsipareigojimų atlikimui, darbų pabaigimui, buvusių skolų gražinimui.

O kai kam šiuo metu sektųsi rasti papildomų darbų, bei finansinių šaltinių. Penktadienį, Juodojo Mėnulio, viešinčio jūsų ženkle, įtakoje, kai kurie galite imti abejoti savo siekiamais tikslais, perspektyvomis, ko iš tikrųjų norite iš gyvenimo. Abejonių bei nerimo pasekoje pasijustumėte nesaugiai, ar net nusivylę, tad šiuo metu optimizmas ir gyvenimo džiaugsmas bus ypač savalaikiai.

Savaitgalį norėsis daugiau dėmesio skirti savo šeimai, ypač mažiesiems jos nariams. Norėsis leisti laiką su artimaisiais, bendrauti, iškylauti su bičiuliais.

Vėžys

Šią savaitę kaip lankininkui strėles, savo visas jėgas bus ypač svarbu nukreipti į konkretų tikslą.

Šios savaitės dienomis, kad įveiktumėte kilusius sunkumus, reikės tinkamai panaudoti savo energiją bei sugebėjimus, nukreipti pastangas – ar tai būtų darbo, ar šeimai aktualių klausimų sprendimas – to tikslo link. O Ieškodami būtinų išeičių, kolektyviai paieškokite nestandartinių sprendimų.

Jau pirmadienis, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, turiningas bei darbingas. Panaudokite savo intuiciją bei įžvalgas spręsdami visas iškilusias problemas.

Antradienį mąstydami, ar verta duoti žalią šviesą vykti pokyčiams, galvokite ne tik apie dabartį, bet ir apie ateitį. Aplinkybės ir sąlygos gali nuolat kisti, kai kurios detalės paaiškėti galės tik vėliau. Jums padės pasitikėjimas savimi, įžvalgos bei puiki nuojauta.

Savaitės viduryje kai kas galite sulaukti viliojančio ir naudingo jums pasiūlymo. Tai padėtų pasistūmėti trokštamo tikslo link.

Ketvirtadienį būsite kūrybingi ir inovatyvūs. O penktadienį gali pasitaikyti netikėta galimybė paplanuoti savaitgalio išvyką ar atostogų kelionę. Tad savaitgalis būtų įdomus bei nuotaikingas. Tai metas, kai derėtų pailsėti ir nuo sunkesnių minčių, buvusių pergyvenimų. Šios smagios dienos suteiks galimybę atrasti gyvenime kuo daugiau džiugių dalykų.

Liūtas

Ši savaitė didelėms jūsų permainoms.

Tai metas, kai kai kurie gali nuspręsti ryžtingai keisti gyvenimą. Saulei ir Merkurijui keliaujant jūsų ženklu, šios savaitės dienomis norėsis ženklių pokyčių. Tam palanki jau savaitės pradžia, kai jūsų ženkle viešės ir Mėnulis. Tačiau šiomis dienomis gali išryškėti vidiniai prieštaravimai, kai širdis sakys viena, o logika – kita. O darbe – neadekvatus pastangų ir atlygio santykis. Kai kurių prarastas susidomėjimas tuo, ką veikėte gali reikšti, kad, galbūt, pats metas keisti darbovietę, o gal – net profesinę sritį. Tokiems apmąstymams tiktų jau savaitės vidurys. Juk niekada nevėlu mokytis, išbandyti kažką visai naujo.

Ketvirtadienį, Merkurijui iškeliavus į Mergelės ženklą, tinkamas metas darbų paieškai, dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams. O penktadienio astrologiniai ritmai kai kam gali padėti atverti iki tol buvusias uždarytas duris, ar palypėti karjeros laipteliais.

Savaitgalis šaunus švenčiantiems gimtadienį, o taip pat – seniai matytų artimųjų susitikimams. Pradžiuginkite bičiulius savo dėmesiu, pasidalinkite linksmomis istorijomis, džiugia nuotaika. O kažkam nuskambės Mendelsono maršas.

Mergelė

Kolektyvinių sprendimų savaitė.

Jos dienomis ypač seksis besidalinantiems kilusiomis idėjomis, linkusiems įsiklausyti į artimųjų, draugų bei kolegų patarimus. Tam palanki savaitės pradžia, ypač jei būsite ryžtingesni bei atkaklesni, sieksite profesinių laimėjimų bei pripažinimo.

Savaitės viduryje Venerai viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje – palankus metas ieškantiems naujų bei papildomų finansinių šaltinių, tinkamas nekilnojamo turto operacijoms.

Ketvirtadienį į jūsų ženklą atkeliavus Merkurijui, metas naujų bei papildomų darbų paieškai.

Penktadienis jums – perspektyvi diena. Būtent šią dieną lengviau klosite materialius gerovės pamatus. Dirbantiems didesniame kolektyve – nemaža tikimybė, kad pradės labiau vertinti jūsų idėjas, o kai kurie, padėję kolegai – sulauksite tiek administracijos, tiek ir bendradarbių pelnytos pagarbos.

Savaitgalį palanki įvairesnė veikla, tad buitinius darbus keiskite kūrybiniais, raskite laiko mėgstamam hobiui, seniai matytų draugų susitikimams.

Svarstyklės

Ši savaitė – jums netikėtumų ir iššūkių kupinas laikotarpis.

Jos dienomis atidžiai analizuosite situacijas bei savo aplinkos žmones, atsirinkdami, su kuo norėsite eiti toliau gyvenimo keliu. Pirmosiomis savaitės dienomis kai kurių laukia su tarpusavio santykiais bei gyvenimo permainomis susijusios patirtys. Tad kils natūralus klausimas – o kokį kelią pasirinkti toliau?

Savaitės viduryje, Venerai viešint karališkajame laipsnyje, palankus metas tiems, kas ieškosis naujo darbo, ar tinkamo nekilnojamo turto varianto.

Antroje savaitės pusėje svarbūs bus tarpusavio ryšiai. Į jūsų gyvenimą gali ateiti nauji žmonės, o kartu netikėtai sau galite pastebėti, kad kai kurie ankstesni į jūsų gyvenimą buvo atėję tik trumpam, ir dabar po truputį dingsta iš jūsų bičiulių rato.

Ketvirtadienį, Merkurijui įžengus į Mergelės ženklą, būkite atidūs detalėms ir smulkmenoms, o spręsdami finansinius klausimus – susilaikykite nuo rizikingų pasiūlymų.

Penktadienį skirkite pakankamą dėmesį savo sveikatai, imuniteto stiprinimui, sveikai mitybai. Gerą savijautą lems jūsų optimistiškas požiūris į gyvenimą, o nauji, sveikesni įpročiai leis labiau pasidžiaugti aktyviu gyvenimo būdu.

Savaitgalį būkite atviri netikėtiems draugų laisvalaikio pasiūlymams.

Skorpionas

Stiprių patyrimų savaitė. Jos dienos kai kada gali priminti audringą jūrą.

Gyvenimas gali pateikti jums naujų iššūkių.

Jau savaitės pradžioje, Mėnulio jaunaties įtakoje, apimti gali permainų idėjos, kurias norėsis kuo greičiau įgyvendinti. Ypač svarbu bus susikoncentruoti į pagrindinį tikslą. Energijos netrūks, būsite linkę daugiau reikalauti tiek iš savęs, tiek iš šalia esančių.

Savaitės vidurys ganėtinai permainingas, galite susidurti su tam tikru, jūsų idėjoms kilusiu pasipriešinimu. Tai įveikti padės logiški argumentai, bei netikėtas palaikymas iš šalies.

Ketvirtadienį, Merkurijui perėjus į Mergelės ženklą, derybose bus svarbūs finansiniai svertai. Jūsų atkaklios pastangos ims duoti ženklius rezultatus.

Penktadienis tiktų pradėtųjų darbų užbaigimui. Tai tinkamas metas skolų gražinimui, palankus atsisakymui antraeilių, nebūtinų dalykų. Kai kas šią dieną atsirinks ir žmones, su kuriais toliau jums bus pakeliui.

Šeštadienis tiktų šeimos buitiniams reikalams. O sekmadienį, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, skirkite romantiškiems patyrimams, tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui.

Šaulys

Savaitė, kai gali paaiškėti, kad gyvenime nėra mažų dalykų.

Juk net ir mažas grumstelis kalnuose gali sukelti didesnę griūtį. Tad šios savaitės dienomis per gyvenimą eikite atsargiai, pasistengdami nereikalingų grumstelių neužkliudyti. Tačiau, jei vis tik būtinai prireiktų tos didesnės griūties, grumstu pasitarnauti galės laiku pasakytas aštrus, taiklus žodis.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, jau pirmosiomis savaitės dienomis situacijos ragins imtis esminių pokyčių, stiprių veiksmų.

Savaitės viduryje, jautresnių Saulės ritmų įtakoje, galite susidurti su nuomonių skirtumais, kritišku požiūriu.

Ketvirtadienį, Merkurijui įžengus į Mergelės ženklą, sprendžiant svarbias problemas aktualios taps net detalės ir smulkmenos. Tad būkite atidūs ir iš pažiūros mažiau reikšmingiems dalykams, tam, kas sutartyje rašoma, kaip kad sakoma, gale, smulkiu šriftu.

Penktadienį, Saulei tebekeliaujant Liūto ženklu, energijos netruks. Šią dieną rengiant sutartis, ypač svarbu būtų tartis su partneriais. O nesutarimai su kolegomis trukdytų pasiekti bendrų tikslų.

Savaitgalį kai kurių asmeniniuose santykiuose galimi didesni pokyčiai. Norintiems išsaugoti gražius tarpusavio ryšius, neprošal parodyti antrai pusei kuo daugiau jautraus dėmesio, savo meilės.

Ožiaragis

Dalykinių pažinčių savaitė.

Jos dienomis, ieškant naujų kelių į sėkmę, palanku plėsti pažįstamų bei bendraminčių ratą, ieškoti sąjungininkų bei jus palaikančių. Tam palanki, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, jau šios savaitės pradžia. Šiomis dienomis ypač svarbu bus stiprinti savo, o ir šeimos narių, imunitetą bei sveikatą.

Savaitės vidurys palankus didesnių iššūkių įveikimui. Kai kuriems gali tekti įveikti profesinius, o kai kam ir šeimos finansinius sunkumus.

Ketvirtadienis gali priminti lenktynes su laiku. Vis tik, jei būsite greiti ir lankstūs, pergalė bus jūsų pusėje.

Prie Veneros, viešinčios Mergelės ženkle, prisijungus ir Merkurijui, jau penktadienį pats metas naujų dalykinių kontaktų užmezgimui, o taip pat anksčiau pradėtųjų projektų tęsimui. Šiomis dienomis keliantis naujus tikslus, svarbu bus suvokti jų tikslingumą ir rinktis tuos, kuriuos galėsite įgyvendinti per trumpesnį laiką. Nes šiuo laiku prisiimti nauji įsipareigojimai gali pareikalauti ne tik nemažai laiko, bet ir daugiau pastangų bei finansų.

Savaitgalį skirkite daugiau dėmesio sveikam gyvenimo būdui, subalansuotai mitybai. Atradus pusiausvyrą tarp darbų ir poilsio, jūsų savalaikės pastangos apdovanos jus gera bendra savijauta. Šiomis dienomis svarbu būtų pasirūpinti gera savo emocine sveikata. Pamedituoti, rasti daugiau laiko pasivaikščiojimams su augintiniu, savo hobiui, nuotaikingam filmui, mėgstamai muzikai.

Vandenis

Paieškų savaitė.

Jos dienomis norėsis atrasti gyvenimo prasmę, naujus kelius į sėkmę. Kas ieškos naujo darbo, o kas, dar būdamas vienas ir savojo gyvenimo žmogaus. Savaitės pradžioje, Mėnulio jaunaties įtakoje, galite atrasti ne tik naują erdvę kūrybai, bet ir naujas veiklos sritis. O taip pat ir tas, kurios reikalaus, kad ir nedidelio – remonto. Kai kam tai gali būti namų remonto ar aplinkos gražinimo darbai. O kažkam – ir tarpusavio santykių, kuriuos reikėtų perkrauti, sritis.

Savaitės vidurys įdomus vidiniais atradimais. Venerai keliaujant karališkuoju laipsniu, kai kas gali nuspręsti keisti savo laivo kursą, pasukti naujos veiklos kryptimi.

Ketvirtadienis gali būti dosnus netikėtomis pažintimis, o ieškantiems – ir darbų pasiūlymais.

O penktadienis labiau tiktų jums pradėtųjų darbų bei projektų pabaigimui. Kažkam gali tekti pasodinti save prie dokumentais apkrauto stalo, o kitiems tai – pats metas nuotaikingų atostogų startui.

Savaitgalį atraskite naujas kelionių kryptis, smagias laisvalaikio veiklas, o, svarbiausia, savo širdyje – daug šilumos jus mylintiems.

Žuvys

Savaitė, kai ypač pravers jūsų intuicija bei įžvalgos.

Jos dienomis ne viskas būtų taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodys. Tad jūsų nuojauta galės būti tuo kompasu, kuris rodys teisingą kryptį.

Jau savaitės pradžioje, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, svarbu bus suvokti tolesnį savo kelio tikslą, pasitikslinti judėjimo kryptį.

Savaitės viduryje ypač svarbu bus tinkamai darbus planuoti. Venerai ir Merkurijui keliaujant jums opoziciniu Mergelės ženklu, kai kam šiuo metu gali būti sunkiau susitaikyti su griežtu darbo grafiku, užduočių terminais, naujomis taisyklėmis, kruopščiu finansų planavimu. Svarbu bus suvokti viso to prasmę.

Ketvirtadienis gali priminti ilgą kelionę per kopas, kai einant, jūsų tempą gali lėtinti kopų smėlis ir vertėtų pasidžiaugti ne tik laimėjimais, bet ir pačiu kelionės procesu, pamatant ir tai, kas gražu pakelėje.

Penktadienį pasirūpinkite savo emocine būsena. Šią dieną galimi jausmų bangavimai, tad svarbu bus išlaikyti vidinę pusiausvyrą, įveikti nežinomybės baimę, ar matomą aplinkos nepalankumą. Šiuo metu svarbu bus džiaugtis gyvenimu, suvokiant, kad sunkumai, kaip kad buvo išgraviruota Saliamono žiede, irgi praeis.

Savaitgalį skirkite pasidžiaugimui vasara, kaip į lobių skrynelę kraukitės smagius patyrimus bei laimės akimirkas.