Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje dar gali vyrauti vakarykštė energija – Liūtiškas žaismingas, pramogų ir malonumo poreikis. Galimai mintimis vis dar būsite savo savaitgalio prisiminimuose. Jausite viduje tvirtą save, jei vakar pavyko Jaunaties atsinaujinimas, pasitikėjimo išjautimas. Norėsite būti dėmesio centre, tačiau vis dar daug nepalankių situacijų, kurios išbalansuos jūsų tobulą viziją. Antroje dienos pusėje jau galimai padėsite šalin save ir savo pojūčius, juose įsivyraus tvarka, rimtumas. Tai nesukels malonios atmosferos. Kaip tik gali pradėti erzinti kiekviena smulkmena, pasidarysite per daug smulkmeniškas ir impulsyvus. Tai nebus agresyvi energija, labiau impulsyviai reaguojanti į netvarką, klaidas, kai viskas netobula, o taip norisi idealumo. Galimai daug norėsite komunikuoti ir bendrauti, tačiau neturėkite lūkesčio užkariauti savo žavesiu viso pasaulio.

Numerologinės įžvalgos

Pagalba patarimais senoliams. Šiandien gali gerai sektis bendrauti su senoliais, vyresniais už jus žmonėmis. Bendraukite su jais ir dalinkitės savo patartimi. Taip pat gali kilti noras atsiriboti, pabūti su savimi ir nesijausti vienišam. Būti su savimi gera, jauku ir pilnavertiška.

Psichologinės įžvalgos

Įsivardinkite apie save patį baisiausią, negražiausią apibūdinimą, kokį galvojate apie save, pvz.: „nevykėlis“, „nenormalus“ ir t.t. Pamatykite tokį savęs įvaizdį. Kaip aš, tas kuris „nevykėlis“ atrodau? Pamatykite kažką gero jame, kad ir koks netikęs tas įvaizdis, pamatykite jame gėrio dalelę ir ją pasiimkite sau. Pasiėmę blogąjį įvaizdį paleiskite.

Astropsichologė Samantha Zachh