Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Dvynių ženkle, kas suteiks daugiau mąstymo nei pojūčių. Pastarosiomis dienomis vandens stichijos labai mažai, todėl jausti, naudotis intuicija, labai emocionaliai reaguoti gali būti sunkiau. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima informacija. Neturėkite labai idealizuotų lūkesčių, nes jie gali neišsipildyti ir nuvilti. Visko gali norėtis gana daug ir bus energetinis potencialas to gauti. Tiesiog neperspauskite su savo ego, malonumo ir pramogų kiekiu. Šiandien visko po truputį. Norite kažko pasiekti? Nesikoncentruokite į vieną tašką, bandykite apimti daug. Mėginkite kurti, žaisti, susikurti sistemą ir planą, kaip to pasiekti.

Numerologinės įžvalgos

Milžiniško darbo, pastangų diena. Šiandien turite įdėti maksimaliai pastangų į savo veiklas. Ypač tokias, kurios susijusios su mažais vaikais. Šiandien nepalanku grubiai elgtis su jais. Stenkitės jiems būti dedantis pastangas tėvas, ne griežtas ir reikalaujantis.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien įvairiapusiška diena, kai galite pats pasirinkti, kokia tema aktualiausia. Pamėginkite užduoti norimai problemai spręsti, ar norimam tikslui pasiekti, tokius klausimus: „Kodėl tai yra tokia didelė problema?“ „Nuo ko bėgu, kai yra tokia situacija?“. Jauskite atsakymus ir analizuokite keliais atsakymų variantais.

Astropsichologė Samantha Zachh