Astrologinės įžvalgos

Dar viena karmos diena, kai jumyse gali būti jausmas, jog būtinai turite kažką padaryti, pasakyti. Situacijos gali pačios formuotis, protas mąstyti savarankiškai, tarsi aš jo nevaldau. Viduje pojūtis teisingų žinių, kurias norisi perduoti. Arba jūs kažką žinote, arba galimai šiandien galite gauti vertingos informacijos, tik stebėkite situacijas. Galbūt pasitaikys įdomus straipsnis, paskaita, o gal draugai norės kažkuo pasidalinti. Mėnulis Dvyniuose suteiks intelektualios energijos. Norėsis mąstyti, analizuoti ir vertinti per logikos prizmę. Komunikacija ir bendravimas taip pat bus nesvetimas. Gerai gali sektis pardavimai, sandoriai, komunikavimas su vadovais ir klientais. Veiksmingumas galimai nebus labai produktyvus ir greitas, daugiau rezultato gausite per protą ir komunikaciją. Disciplina padės pasiekti dar geresnius rezultatus.

Numerologinės įžvalgos

Dvasingų idėjų diena. Šiandien palanku pamėginti sukurti kokią idėją, kuri neštų prasmę, naudą. Nebūtų tiesiog paprasta, materijos duodanti idėja. Kažkas daugiau, vertingiau dvasinių vertybių atžvilgiu. Tai gali būti susiję ir su sveiko gyvenimo būdu, laisve, kelionėmis. Labai palanku padėti savo tėčiui, ar bent paskambinti.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien galite paklausti savęs, ką padariau blogo praeityje, arba praeitame gyvenime? Kokios mintys kyla? Kokią vizualizaciją matote? Pamėginkite atsiprašyti, padėkoti ir išspręsti praeities konfliktus toje vizualizacijoje. Padėkoti už kiekvieną nemalonų savo gyvenimo periodą, nes tai pamoka.

Astropsichologė Samantha Zachh