Astrologinės įžvalgos

Labai stiprus Mėnulis Žuvyse suteiks tobulą dieną menui, muzikai, kūrybai. Itin emocionali diena, kai jautresni žmonės gebės visą aplinką išjausti. Puikiai veiks intuicija, pasikliaukite ženklais, sapnais. Šiandien gali būti didesnis emocinis jautrumas viskam. Galimai šiek tiek plaukiosite padebesiais, todėl rimtus, konkrečius ir logiškus darbus geriau atidėkite. Šios dienos pliusai: galinga kūrybinė energija, kurios dėka galite sukurti šedevrą. Minusai: neapibrėžtumas, polinkis į apsvaigimą, apgaulės. Tobula diena meditacijoms, psichoterapijai. Gali kilti neaiškių situacijų, kai atrodo niekas neaišku, nekonkretu. Gebėsite į savo vizijas labai giliai pasinerti, pajausti galingą padedančią energiją. Protas šiandien bus padėtas į šalį, daugiausiai leisite sau jausti, patirti, mąstyti apie pasaulį, kaip jį pagerinti, dvasingumo poreikis.

Numerologinės įžvalgos

Laisvė ir išmintis. Pasirūpinkite tėvais. Pabūkite su jais – parodykite jiems pagarbą ir dėmesį. Pasirūpinkite jų sveikata. Pasikalbėkite apie protėvius. Siekite būti laisvi, išmintingi, domėtis dvasingumu, kad galėtumėte pasidalinti išmintingais patarimais su kitais, ypač tėvais.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien jūsų pasirinkimas, ką norite sau sukurti. Tiesiog paimkite temą, ko norite pasiekti, kokią ateitį norite matyti. Vizualizuokite tai su dideliu vidiniu išjautimu, tarsi tikrai tai turite, ten esate, esate toks, kokį ten įsivaizduojate. Tai turi būti tarsi jūsų ateities ir svajonių meditacija. Šiandien tokia gali turėti realių rezultatų. Būtina sąlyga – toks įsijautimas, tarsi gyvai tai darote.

Astropsichologė Samantha Zachh