Bet šįkart – ne apie charakterį, o apie tokią subtilybę kaip lūpdažio spalva, kurią rinktis, pasirodo, galima ir atsižvelgiant į savo Zodiako ženklą, rašoma portale umbrella.green.

Avinui – juoda

Avino ženkle gimusiai guvaus proto ir savarankiškai merginai astrologai rekomenduoja kuo drąsiau paeksperimentuoti su spalvomis ir vietoj įprastų kraujo raudonumo lūpų dažų bent sykį pasirinkti juodus.

Jaučiui – šokoladinė

Merginai, kurios Zodiako ženklas – Jautis ir kuri apdovanota kaipmat pavergiančiu žavesiu ir išmintimi, nėra jokio reikalo bijoti ryškesnių akcentų ir lūpas dažytis ne blankiai rusva, bet sodriai ruda spalva. Jei proga ypatinga arba uždavinys – be vargo suvilioti kokį nors vyriškį, vertėtų rinktis šokoladinę spalvą su metaliniu blizgesiu.

Dvyniams – naiviai rožinė

Ko ko, o jau merginos, kuri pagal Zodiaką – Dvyniai, nuobodžia tikrai nepavadinsi. Ji ne tiktai miela ir daili, bet ir ypač energinga. It vaikui vietoje nenustygstančiai Dvynių ženklo atstovei bent kartais derėtų atsisakyti jau pamėgto uogų spalvos lūpdažio ir pasirodyti viešumoje naiviai rožinėmis lūpomis.

Vėžiui – rusvai rausva

Romantiškos, jautrios ir švelnios prigimtis Vėžio ženklo moteriai, ypač vertinančiai eleganciją, greičiausiai patiks neryškių spalvų lūpų dažai, o rusvai rausvi galėtų tapti vienais mėgstamiausių – juk ši spalva beveik atitinka natūralią lūpų spalvą, jokiu būdu nėra rėksminga, taigi, harmoningai dera su ramiu Vėžio ženklo moters charakteriu.

Liūtui – auksinė

Ambicingosios Liūtės visada akylai stebi mados tendencijas ir yra pasirengusios negailėti pinigų įspūdingiems apdarams bei papuošalams, todėl jų stilių atitinka prabanga alsuojantis makiažas. O kas gi gali būti prabangiau už auksinės spalvos lūpas?

Mergelei – uogų

Mergelės laikomos visais atžvilgiais konservatyviomis asmenybėmis, todėl joms itin sunku išsižadėti tradiciškai atrodančio makiažo. Vis dėlto uogų atspalvio lūpų dažams šios analitiškai mąstančios moterys vargu ar turės kokių nors priekaištų.

Svarstyklėms – alyvinė

Pirmenybę elegancijai visose gyvenimo situacijoje teikiančios Svarstyklės vertina visa tai, kas natūralu. Svarstyklių ženklo moteris įsitikinusi, kad reikia akcentuoti tik vieną veido dalį – arba akis, arba lūpas. Jei nutaria akcentuoti akis, renkasi natūralių atspalvių lūpdažius, bet jei nusprendžia, kad veido akcentu taps lūpos, jas pasidažo gana drąsiai ir tikrai nesuklys, jei pasirinks alyvinį arba violetinį toną.

Skorpionui – burgundiško vyno

Fatališkomis moterimis dažnai vadinamos Skorpionės mėgsta pabrėžti seksualumą, o raudonos spalvos lūpų dažai – puikiausia priemonė tam padaryti. Taigi, į pamėgtų spalvų paletę tikrai vertėtų įtraukti burgundiško vyno atspalvį, aišku, jei jo tenai vis dar nėra.

Šauliui – koralų

Komunikabilumu išsiskiriančioms ir nuotykiams neabejingoms Šaulio ženklo atstovėms astrologai rekomenduoja išmėginti koralų spalvos lūpdažio efektą. Dėmesio verti tiek matiniai, tiek blizgūs variantai.

Ožiaragiui – fuksijos

Vieno iš žemės ženklų – Ožiaragio atstovėms labiausiai tinka visi žemės atspalviai, pradedant šviesiai rusvu ir baigiant šokoladiniu. Vis dėlto paįvairinti paletę tikrai galima. Štai astrologai primygtinai rekomenduoja įsigyti fuksijos spalvos lūpdažį.

Vandeniui – turkio

Vandenio ženklo moterys iš prigimties maištingos, be to, laikosi nuomonės, kad makiažas turi atspindėti jų vidinę būseną. Kadangi nuotaika bet kada gali pasikeisti, optimalaus pasirinkimas joms – besimainančių turkio atspalvių lūpų dažai.

Žuvims – persikinis

Žuvys – ypač jautrios, švelnios natūros moterys, tad subtiliai pabrėžti veido bruožus padės ne kosmetinis vazelinas, kurį jos paprastai naudoja kurdamos kasdienį makiažą, bet persikinės spalvos lūpų dažai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)