Astrologinės įžvalgos

Mėnulis, vis dar esantis Vėžyje, suteiks itin šeimynišką energiją dienos bėgyje. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Pats ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Tačiau jausti saugumo jausmą gali būti sudėtinga. Reaguoti galite gana impulsyviai, grubiau, viskas gali erzinti. Tarsi vidinis dirglumas, kuris staigiai prasideda, bet lygiai taip pat staigiai gali ir pasibaigti. Gali jaustis grubumas iš aplinkos, kad tarsi jus puola, nori susidoroti. Gali pradėti lįsti labai senos nuoskaudos, apie kurias jau buvote pamiršęs. Tai diena, kai reikia atkreipti dėmesį į visas negatyvias emocijas ir jas susieti su pamoka. Nes tai iškeltas purvas iš jūsų vidaus. Tai jūsų darbas su savimi. Gali norėtis veikti aktyviai, dinamiškai, poreikiai ir norai gali keistis. Stenkitės daryti kokybiškai, ne greitai ir staigiai.

Numerologinės įžvalgos

Naujovių, permainų ir judėjimo diena. Šiandien darykite tai, ko niekada nedarėte. Laužykite taisykles ir stereotipus. Galite kažko visiškai atsisakyti ir pradėti naujus įpročius. Palanku mokytis, judėti, būti aktyviam ir siekti mokslo. Domėtis viskuo ir visaip. Naujoviškai, originaliai, nestandartiškai.

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su raudona spalva. Kur ją matote savyje? Kokio ji atspalvio? Ar raudonos spalvos energija jumyse veikia stabiliai, efektyviai, produktyviai? Ar nėra linkusi griauti, laužyti ir viską sudeginti aplink? Patobulinkite šią energiją. Pasikalbėkite su ja, ko jai reikia, jog ji pradėtų veikti geriau, kurtų, ne griautų.

Astropsichologė Samantha Zachh