Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks itin šeimynišką energiją dienos bėgyje. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Pats ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Palanki diena daugiau dėmesio skirti šeimai, buities darbams, skaniai vakarienei visai šeimai pabūti kartu. Dienos situacijos gali daug priklausyti nuo jūsų tuo metu esamos nuotaikos. Poreikių gali būti gana daug, viską norėsis aprėpti, gauti. Ir tam potencialas bus geras. Gebėsite gauti gausos įvairiose srityse. Palanku bet kokiems darbams, jei jie nėra daromi iš merkantilumo. Turite siekti dvasinės ir emocinės prasmės ir rezultato. Šios dienos puiki naujiena – pagaliau turime ugnies stichijos! Jos nebuvo labai ilgai, o dabar Marsas įžengia į Liūto ženklą ir gausime iš kur pasisemti aktyvumo, dinamikos ir idėjų energijos. Tai puiku!

Numerologinės įžvalgos

Dvasingumo, jėgos ir konkurencijos diena. Jei susidursite su konkurentais – laikykite juos lygiaverčiais sau. Sportuokite, lavinkite tiek fizinę, tiek dvasinę savo jėgą. Ieškokite ir skleiskite kitiems dvasines vertybes. Palanku padėti ar daugiau dėmesio skleisti vyrams, tėčiui, savo dvasiniams mokytojams.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite savyje esančias negatyvias, destrukcines emocijas. Kur jos yra? Kurioje kūno vietoje? Kokia spalva dominuoja? Dažniausiai būna tamsių atspalvių. Pamėginkite visa tai, ką pamatėte, iškvėpti ir matyti, kaip per burną pasišalina tamsios spalvos ir emocijos. Su kokia spalva jums asocijuojasi teigiamos emocijos? Netinka juoda, pilka, ruda. Įsivaizduokite, kaip įkvepiate malonias spalvas, iškvepiate tamsias. Kartoti daug kartų.

Astropsichologė Samantha Zachh