Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į linksmąjį Dvynių ženklą, kas suteiks daugiau mąstymo nei pojūčių. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima informacija. Tai diena prieš užtemimą, todėl gali padidėti kaprizai, nervingumas. Gali norėtis visko daug, tačiau tiek negauti. Vyraus itin intelektuali energija, kai bus siekis suderinti teoriją ir praktiką.

Gali būti gera diena informacijai, komunikacijai, galimai gausite įdomios informacijos, ar tokios, kuri jums turės naudos, ar ilgai jos laukėte. Neužsidarykite savo viduje. Rodykite savo poreikius, būkite atviras, nuoširdus sau ir kitiems. Tuomet diena bus linksma, žaisminga, bet kartu ir nešanti išminties.

Numerologinės įžvalgos

Pasitikėjimas savo kūrybinėmis idėjomis. Tai pertraukos diena. Reiktų daugiau stebėti viską iš šalies, lavinti intuiciją ir savo pasitikėjimą savimi. Taip pat pabūkite daugiau su vaikais, kai tiesiog gražiai ir harmoningai pabūti vienas šalia kito. Kartu kurkite idėjas, mokykitės.

Psichologinės įžvalgos

Susikaupkite ir įsijauskite į save. Įsivaizduokite, jog aplink jus atsiranda švarus, gydantis vanduo. Vanduo pradeda plauti iš jūsų viską, kas nereikalinga, kas purvina, kas stabdo ir blokuoja jūsų harmoningos energijos tekėjimą. Matykite, kaip visa, kas juoda, pilka, sunku pasišalina.

Astropsichologė Samantha Zachh