Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Avine suteiks kokybišką aktyvumo energijos antplūdį. Viduje atsiras daug smulkių poreikių, kurie kis. Emocijos gali greitai keistis, būti šiek tiek nestabilios, bet tik šiek tiek. Tikrai bus galimybė suvaldyti negatyvias emocijas. Norėsis veikti, siekti, ypač pagal planą, strategiją. Norėsis per aktyvumą pasiekti pasiekimų, ambicijų įgyvendinimą. Puikiai gali pavykti padaryti tai, ką norisi. Neturėtų būti jausmas, jog reikia vaidinti, daryti kažkokias prievoles. Nors ir gali ne visose situacijose atrasti pasimėgavimą, ar tiesiog nepavykti taip gražiai ir harmoningai padaryti. Galimai estetikos ir ramybės trūkumas bus dėl per aktyvaus veikimo. Ši diena gali būti gana produktyvi ir efektyvi įvairioms veikloms. Bus galimybė ir mąstyti, analizuoti, parduoti, ir aktyviai veikti, ir jausti emocinį saugumą. Gal šiek tiek realių rezultatų trūkti, bet jei veiksite nestandartiškai – viskas bus.

Numerologinės įžvalgos

Darbštumo ir energijos diena. Tose veiklose, kur šiandien reikės padaryti – įdėkite daug savo asmeninių pastangų. Netingėkite. Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Turite duoti energijos kitiems – aplinkai, žmonėms. Tarsi pakrauti juos.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite savyje esantį gyvybinės energijos šaltinį. Kurioje savo kūno vietoj ją jaučiate? Kaip ji atrodo? Kokia spalva, tekstūra? Gal tai žmogus? Gyvūnas? Pagal vizualizaciją galite identifikuoti, kiek kokybiška energija yra. Tamsios spalvos – baimė skleisti energiją. Gyvūno ar žmogaus savybės ir išvaizda – energijos savybės.

Astropsichologė Samantha Zachh