Astrologinės įžvalgos

Aktyvumo poreikis vis dar išlieka! Tai ilgas savaitgalis, kuris turėjo būti aktyvus, galėjote daug darbų padaryti. Žymiai daugiau nei savaitės pradžioje. Ši diena skirta daugiau padėti kitiems nuveikti jų darbus. Tiesiog pabūkite mokytoju, patarėju. Taip pat nereiktų per daug verstis per galvą ir daryti visko, ko tik norėsis. Reiktų giliau įvertinti kiekvieną situaciją, įvertinti ar tikrai yra tame kokia prasmė, nauda. Gali dienoje būti ir staigių griūčių, nepasisekimų. Tarsi kaip žaibas iš giedro dangaus, todėl išlikite budrūs, ramūs. Kuo daugiau gilinsitės, tuo daugiau naudos gausite iš šios dienos. Venera įžengs į Dvynių Zodiako ženklą. Meilės reikaluose gali norėtis laisvės, lengvumo ir bendravimo. Nereikia su antra puse kalbėtis per daug rimtomis temomis. Neapkraukite vienas kito. Nenusivilkite, jei nesuteiks tiek jausmų, kiek norėtųsi.

Numerologinės įžvalgos

Pauzė, apmąstymai, gilios pamokos. Įsivaizduokite save, kaip dvyliktoką, kai turite vesti pirmoką į mokyklą. Turite patirties ir žinių, todėl dienoje stenkitės tokiu būti – protingu, išmintingu, dvasingu, gebančiu suteikti kitiems pagalbos ir naudos.

Psichologinės įžvalgos

Kas man yra laisvė? Kada aš suprasiu, jog esu laisvas? Kokios tai situacijos man? Kiekvienas laisvę supranta savaip ir labai svarbu identifikuoti sau pačiam kas tai yra, kada tai yra. Kaip kitaip tai ateis? Galite sugeneruoti simbolį (daiktas, tekstūra, vaizdinys), kuris labiausiai jums asocijuojasi su „mano laisvė“ – tą vaizdinį/simbolį mintyse turėkite su savimi dažnai. Jis yra jumyse.

Astropsichologė Samantha Zachh