Astrologinės įžvalgos

Mėnulis bus stiprioje Vandenio energijoje. Svarbu bus skleisti savo unikalumą. Norėsite visur pritaikyti taisykles, discipliną, kad nebūtų jausmo, jog viskas bet kaip ir be aiškaus plano. Turi būti strategija. Turi būti pasiektas stabilumas. Emocijų galimai nenorėsite ir šiandien rodyti daug, šiek tiek jausis užspaudimas, galbūt net gi vienatvės jausmas. Galimai daug mąstysite apie savo ateities perspektyvas. Ne visai gerai pavyks normaliai patenkinti savo poreikius, todėl nuotaika gali būti rimta, santūri, sunkiau išjaučianti linksmumą, lengvumą. Gali vyrauti tvirti žinojimai, konkrečios mintys apie jūsų tam tikrą situaciją, kai norėsite parodyti, būtinai apie tai pakalbėti, tarsi vidinė priklausomybė nuo tos informacijos. Veiksmingumas vis dar lėtesnis, kas erzins, tikrai erzins. Darbo daug, analizavimo taip pat daug, šiek tiek emocijų, tačiau kažkokios ugnelės, energijos, motyvacijos, staigaus idėjų generavimo – trūksta ir labai trūksta, o norisi to.

Numerologinės įžvalgos

Jei pasitaikys galimybė – gaukite naujų žinių, informacijos, kuri padėtų jūsų idėjų įgyvendinimui. Taip pat diena palanki būti su vaikais, mama, moterimis, silpnesniais žmonėmis, gyvūnais. Skleiskite rūpestingumą, globą.

Psichologinės įžvalgos

Kuo aš esu unikalus? Ar tikrai tai jaučiu, ar protas nepradeda sakyti, jog joks tai neunikalumas, tai turi panašiam pavidale daugybė žmonių ir t.t.? Ar išjaučiate savo unikalumą, ar tik galvojate, kad tai turite? Ar jums nėra gėda dėl savo unikalumo..? Jei taip – laikas tą gėdą rasti savo kūne ir ją išmesti.

Astropsichologė Samantha Zachh