Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje gali būti sunkiau bendrauti ir perteikti norimą informaciją. Šiandien poreikių, norų, emocijų gali norėtis daug. Norėsis kokybės ir kažko daugiau, plačiau. Galimai sieksite prabangos, pasiekti ar patirti daugiau nei turite dabar. Mėnulis Liūte suteiks didesnio dėmesio sau, noras būti pastebėtam ir įvertintam. Atsiras didesnis kūrybiškumas, kai galimai mąstysite apie planą, kaip pasiekti maksimumą. Vyraus dviprasmiškumas, kai norą plėstis vis persekios spaudimas ir disciplina. Gali būti jausmas, jog jūsų vis besiplečiančius norus užspaudžia. Jūsų emocijas nepavyksta gerai parodyti. Tarsi jūsų prigimtis negali atsiskleisti, bet tai nereiškia, jog taip ir bus. Tai tiesiog jus moko kurti, mąstyti plačiai, susiplanuoti strategiją, išmokti laikytis tam tikros tvarkos norint gauti daugiausiai.

Numerologinės įžvalgos

Šiandien gali būti sėkminga diena, jei stengsitės išreikšti savo emocijas. Kalbėkite apie tai kas svarbu jums ir kitiems, stenkitės atskleisti kitų žmonių gebėjimus, girkite juos, parodykite, kur jų stipriausios pusės. Palanku visoms veikloms, susijusioms su užsieniu.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite tiesiog daugiau dėmesio skirti į savo asmeninius vidinius pojūčius, mintis ir būsenas. Mažiau dėmesio išorinių situacijų analizavimui. Pajauskite savo vidų. Įsijauskite į save. Ką jaučiate? Ko norite? Ko jums reikia? Ką jaučiate, jei esate tik jūs su savimi?

Astropsichologė Samantha Zachh