Astrologinės įžvalgos

Mėnulis pereina į Avino Zodiako ženklą ir tai bus Avino energijos koncentracija. Mėnulis, Merkurijus, Venera ir Saulė Avine. Emocijos staigios ir impulsyvios. Komunikacija greita ir nenuspėjama. Meilė aistringa ir kaprizinga. Saviraiška aktyvi ir dinamiška. Norėsis itin greitai tenkinti visus savo poreikius, norus. Diena gali būti permaininga, kai visko vyks daug, greitai, aktyviai. Galite turėti daug naujų idėjų, tarsi sėklos, kurias norite pasodinti. Bet pasodinti šiandien dar gali pritrūkti reikiamos energijos. Jei idėja tikrai gera ir norima – stenkitės ją išlaikyti ilgesnį laiką. Nepameskite jos greitai, o tai padaryti bus lengva. Iš aplinkos gausite gana galingos energijos, kuri galės tiek nugriauti kalnus, tiek juos pastatyti. Tik reikės greito impulso ir intencijos. Šiandien galimai nebus baimės, bus drąsa ir ryžtas. Paimti ir padaryti. Vyriškai ir ryškiai.

Numerologinės įžvalgos

Investicijų į santykius diena. Investicijos gali būti tiek materialiu, tiek psichologiniu aspektu. Galbūt nusipirksite atostogų bilietus, galbūt kartu investuosite į abiejų verslą. Bendrai gera diena finansinėms investicijoms partnerystėje versle. Eikite į kompromisus.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien geriausia terapija – eikite pabėgioti. Išsikraukite. Jei nėra galimybės padaryti tai aktyvia išraiška, tuomet bent mintyse. Įsivaizduokite, kaip jumyse susigeneruoja viskas, ką reikia staigiai išmesti, atsikratyti. Tai neturi būti kažkas konkretaus. Gal tai spalva, gal figūra, o gal tiesiog neaiškios formos energija. Išmeskite tai.

Astropsichologė Samantha Zachh