Astrologinės įžvalgos

Mėnulis bus stipriai išreikštas Žuvų energijoje. Kūrybinis potencialas bus didelis. Menas, kūryba, muzika, poezija – liesis laisvai. Palanki diena vizualizacijoms, todėl mintyse matykite savo ateitį, būkite joje, įsijauskite į ją. Gebėsite kurti iliuzijas, svajones, meną. Gali būti gana stiprus jautrumas viskam. Staigiai ir jautriai reaguoti į situacijas. Gali būti padidinti lūkesčiai, ar nusivylimas dabartimi. Būkite savo vizualizacijose, tačiau nepamirškite čia ir dabar momento grožio. Ir tai pavyks. Gebėsite jausti pasitenkinimą, pamatyti grožį viskame, kai tik staigi, trumpa emocija nurims. Kai vidinis pasaulis tiesiog pasiners į emocionalumą, gali kilti noras paverkšlenti, pasiskųsti, norėti paguodos. Penktadienis, tačiau atsargiau su alkoholiu ir kitomis svaiginančiomis medžiagomis. Geriau jų vengti. Palanku užsiimti meditacija, kūryba, aktyviais veiksmais.

Numerologinės įžvalgos

Brandi ir dvasinė energija. Tarsi esate mokytojas, guru, kuris viską žino ir dalinasi savo išmintimi, filosofija. Naudokitės intuicija, padėkite senoliams, vyrams, skleiskite patarimus apie dvasines vertybes.

Psichologinės įžvalgos

Tobula diena vizualizacijų ar meno terapijoms. Kaip atrodo jūsų kūnas, jei pažiūrėtumėte į jį „vidinėmis akimis“? Kur matote blokus, skyles, tamsias spalvas, kažką sunkaus ar šalto? Pamėginkite pažaisti virtualų žaidimą ir mintyse „ištaisykite“ tai, ką matote. Pagerinkite savo kūną, padarykite jį šviesiu, stipriu, galingu ir skleidžiančiu daug energijos.

Astropsichologė Samantha Zachh