Astrologinės įžvalgos

Pilnatis. Labai ryški balanso energijos diena. Viduje gali vyrauti konfliktas tarp norų ir poreikių, tarp saviraiškos ir emocijų. Gali nepavykti parodyti savęs taip, kaip norisi. Galite jausti nepilnavertiškumo jausmo, tarsi nepavyksta padaryti visko 100 proc., kaip tikėjotės. Galimai nebūsite patenkintas, todėl reikės ieškoti to viduriuko. Kažką padaryti, o kažką paleisti. Pasirinkti ir net je kažko nepadarėte, nesigailėti to. Mėnulis Svarstyklėse tik dar labiau sustiprins pilnaties dviprasmiškumą. Labai norėsis harmonijos ir pilnatvės, todėl bandysite prisitaikyti, ieškosite kompromiso. Jei jums pavyks suderinti aktyvią saviraišką ir ramią harmoningą emociją – diena bus gera, kai viskas vyks pagal planą. Jūsų aktyvūs veiksmai turės gerų rezultatų. Per pilnatį palanku „neprikaupti“ nieko visomis prasmėmis, nei emocijų, nei norų.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisų ir balanso diena. Palanku santykių tematikai, ar gerinti juos, ar daugiau kalbėtis, ieškoti bendrų interesų ar problemų sprendimo būdų. Taip pat palanku daugiau dėmesio skirti vaikams. Bendrai: diena daugiau skirta šeimai, santykiams.

Psichologinės įžvalgos

Paklausk savęs: „Ko esu prikaupusi savyje? Ko manyje yra per daug, kas man nereikalinga, trukdo?“ Kur savyje tas šiukšles matote, jaučiate? Išmeskite jas! Jei nepavyksta, tuomet paklauskite, kas gi laiko tas šiukšles manyje? Kokia nauda man iš jų? Išsivalykite.

Astropsichologė Samantha Zachh